VIDEO: Tânărul care a strâns 114 milioane de fani pe TikTok fără să scoată un cuvânt

luni, 04 octombrie 2021, 16:56
2 MIN
 VIDEO: Tânărul care a strâns 114 milioane de fani pe TikTok fără să scoată un cuvânt

Khabane Lame, un italian de origine senegaleză în vârstă de 21 de ani, a devenit utilizator al rețelei de socializare TikTok anul trecut, când a izbucnit pandemia, iar în prezent, este una dintre cele mai populare persoane de pe platformă, cu peste 114 milioane de fani. Tânărul nu spune o vorbă atunci când se filmează, însă expresivitatea și creativitatea sa i-au făcut clipurile să se diferențieze de celelalte și să câștige rapid simpatia oamenilor.

Lame lucra ca muncitor la o fabrică din apropierea orașuli Torino. Când Italia a intrat prima dată în lockdown în 2020, băiatul a fost concediat. Zilele de izolare le-a petrecut la casa părinților săi din Chivasso împreună cu cei trei frați ai săi, și își căuta alt loc de muncă.

Într-o zi, el a descărcat TikTok și a început să filmeze în dormitor, postând videoclipuri cu el sub numele de Khaby Lame. La fel ca majoritatea celor de pe TikTok, Lame crea clipuri în care dansa, se uita la jocuri video sau făcea cascadorii comice. Apoi, la începutul lui 2021, el a început să facă filmulețe ironice despre videoclipurile puse de cei care oferă sfaturi de viață. Cum le ironiza? Oferea soluția simplă, chiar banală pentru mulți, fără să spună niciun cuvânt. Doar ridica din umăr și arăta cu mâna.

Treptat, metoda sa i-a adus popularitate, iar activitatea sa a început să se contureze într-o carieră excepțională. Acum, Lame sau Lah-MAI, cum este numele său de utilizator, este cel mai popular bărbat de pe TikTok. Singura persoană care are mai mulți fani pe această rețea este dansatoare Charlie DAmelio.

„Mi-a venit ideea pentru că vedeam aceste videoclipuri circulând și mi-a plăcut gândul de a le face simple. Gesturile vin instantaneu, dar tăcerea nu. M-am gândit la o modalitate de a ajunge la cât mai mulți oameni posibil. Și cel mai bun mod a fost să nu vorbești”, a spus Lame.

Aflați amănunte de pe libertatea.ro.

Comentarii