VIDEO: Vedeți cum și-a așteptat elevul din Pașcani moartea pe calea ferată

marți, 16 februarie 2021, 21:55
2 MIN
 VIDEO: Vedeți cum și-a așteptat elevul din Pașcani moartea pe calea ferată

Un tânăr de doar 17 ani, din judeţul Iaşi, şi-a pierdut viaţa marţi dimineaţă, după ce a fost pur şi simplu sfârtecat de trenul Suceava – Bucureşti. Mecanicul locomotivei le-a spus poliţiştilor că victima s-a aşezat efectiv pe calea ferată şi şi-a aşteptat sfârşitul.

În urma vizionării unor imagini de pe camerele de supraveghere, poliţiştii ieşeni au constatat faptul că tânărul a parcurs o distanţă considerabilă până şi-a ales locul în care să se aşeze pe calea ferată. La ora 5.45, băiatul a fost surprins de o cameră de luat vederi în apropierea Primăriei, a trecut pe lângă sediul Poliţiei şi s-a îndreptat către gară. Ajuns la o barieră, el a mers paralel cu calea ferată circa 2 km, iar când a ajuns în apropierea staţiei CF Mogoşeşti Siret către Hălăuceşti, s-a oprit. La ora 6.40, tânărul ieşean a fost surprins de trenul Suceava – Bucureşti.

Cercetările polițiștilor au stabilit că victima accidentului feroviar din această dimineață este un tânăr de 17 ani. El este elev al Liceului Tehnologic „Mihai Busuioc” din Pașcani.

Tânărul este din comuna Mogoșești-Siret, sat Tudor Vladimirescu. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru a stabili cauzele ce au dus la această tragedie.

O altă informație deținută de reporterii Actualitatea Tv este aceea că în urmă cu două zile tânărul și-a fi șters profilul de facebook.

Povestea dramatică a elevului și din ce motiv a ajuns în acea zonă, aflați de AICI.

SURSA VIDEO: newspascani.com și aloiasi.ro.

Comentarii