VIDEO&FOTO: Ziua Mondială a Sindromului Down. Azi, zi a îmbrăţişărilor pe Pietonal

joi, 21 martie 2019, 12:07
1 MIN
 VIDEO&FOTO: Ziua Mondială a Sindromului Down. Azi, zi a îmbrăţişărilor pe Pietonal

Fundaţia Star of Hope Romania organizează astăzi, de Ziua Mondială a Sindromului Down, evenimentul „Iubesc să strâng lumea în braţe”. Manifestarea se desfăşoară pe pietonalul „Ştefan cel Mare”, în faţa Primăriei.

Caravana „Like and Share the Star of Hope for Syndrom Down”, care cuprinde şi manifestarea de astăzi, este organizată de Fundaţia Star of Hope Romania, în parteneriat cu Primăria Iaşi şi Federaţia Organizaţiilor de Părinţi care au Copii cu Dizabilităţi.

Fundaţia va organiza evenimente în cadrul acestui proiect şi în perioada următoare.

Astfel, pe 26 martie, la Centrul Star of Hope Iaşi vor avea loc activităţi dedicate copiilor cu sindrom Down în colaborare cu Gradiniţa PP 16. În cadrul manifestărilor vor avea loc trei ateliere de lucru la care vor participa atât copiii cu sindrom Down, cât şi copii din Grădiniţa 16.

De asemenea, pe 2 aprilie, de Ziua Internaţională a Persoanelor cu autism, vor avea loc acţiuni de conştientizare şi sensibilizare organizată în mai multe şcoli şi grădiniţe din Iaşi de către specialiştii Star of Hope. În cadrul acţiunii de astăzi de pe bulevard va participa şi primarul Mihai Chirica, care va da startul caravanei.

Comentarii