Vlad Pascu, tânărul care a produs tragedia de la 2 Mai, ar risca în SUA închisoare pe viaţă

miercuri, 23 august 2023, 21:23
1 MIN
 Vlad Pascu, tânărul care a produs tragedia de la 2 Mai, ar risca în SUA închisoare pe viaţă

Vlad Pascu, tânărul care a produs tragedia de la 2 Mai, va fi judecat după legea Anastasia, intrată în vigoare în această vară. El ar putea primi 7 ani de închisoare cu executare. În acelaşi timp, o tânără de 19 ani din SUA a primit sentinţă pe viaţă pentru că a omorât doi tineri cu maşina. Tânărul care a produs tragedia de la 2 Mai va fi judecat după legea Anastasia, intrată în vigoare în această vară. El ar putea primi 7 ani de închisoare cu executare.

În acelaşi timp, o tânără de 19 ani din SUA a primit sentinţă pe viaţă pentru că a omorât doi tineri cu maşina. Mackenzie Shirilla, în vârstă de 19 de ani, a plâns în hohote când şi-a aflat sentinţa, luni, pentru uciderea iubitului ei, Dominic Russo, în vârstă de 20 de ani, şi a prietenului său de 19 ani, Davion Flanagan, în iulie 2022, scrie dailymail.co.uk.

Ea a condus sub influenţa unui cocktail de 3 droguri şi a intrat cu maşina într-o clădire, accident ce a dus la moartea a doi oameni. Avocaţii soferiţei au încercat să o discuple pentru că este prea tânără, însă judecătorul a decis ca aceasta să nu mai iasă niciodată din puşcărie.

Vezi mai multe detalii pe newsweek.ro

 

Comentarii