Au furat maşina nou nouţă a unei firme de pompe funebre şi erau să moară în ea

luni, 31 august 2020, 01:57
2 MIN

Trei tineri s-au răsturnat în zona Răducăneni cu un Volkswagen furat.

Trei puştani din Răducăneni sunt cer­cetaţi penal după ce au furat maşina unui vecin, apoi au răsturnat-o într-un sat din apropiere. Furtul a avut loc în urmă cu câteva zile, iar tânărul care a furat-o şi a condus-o mai are „la activ“ încă un furt de maşină. În iuna iulie anul trecut, puştiul a furat maşina unui poliţist de frontieră, însă acesta l-a iertat pe hoţ şi a scăpat de urmărirea penală. Zilele trecute, acesta nu a rezistat şi a recidivat: a furat Wolkswagen-ul unui vecin care deţine o firmă de pompe funebre, fiind vorba de o maşină aproape nou nouţă.

Tinerii au găsit maşina în faţa porţii, cu cheile în contact. Aceştia s-au urcat în ea şi au plecat la plimbare, numai că în satul Roşu, din comuna Răducăneni, într-o curbă, ei au ieşit de pe drum, iar maşina s-a răsturnat pe o parte.

Între timp, proprietarul maşinii a mers la Poliţie, unde a făcut reclamaţie, iar a doua zi dimneaţă acesta a primit vizita oamenilor legii. Oamenii legii aveau să constate ulterior că, în timp ce vorbeau cu păgubitul, unul dintre tinerii care au furat maşina a trecut prin faţa lor, acesta fiind curios de ce vorbeau poliţiştii cu proprietarul maşinii pe care o furaseră şi s-a alăturat discuţiei. Ulterior, după ce hoţii au fost depistaţi, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de furt.

Comentarii