Detalii terifiante despre sinuciderea tânărului basarabean sub Podu Roș. Nu a lăsat niciun mesaj în urmă

marți, 30 aprilie 2024, 03:00
1 MIN
 Detalii terifiante despre sinuciderea tânărului basarabean sub Podu Roș. Nu a lăsat niciun mesaj în urmă

Sinuciderea tânărului de 28 de ani cu domiciliul în Republica Moldova sub podul din zona Podu Roș are detalii terifiante. Jurnaliștii Ziarul de Iași au aflat detalii bizare despre sinucigaș.

Cel mai ciudat este faptul că sinucigașul a preferat să se spânzure într-o zonă joasă a podului: criminaliștii l-au găsit cu picioarele aproape atingând solul, ba chiar putea să se sprijine cu picioarele de o țeavă de scurgere. Acesta a ales să își încheie socotelile cu viața legând un șnur alb de o traversă a podului. Era îmbrăcat cu o geacă albastră, iar peste aceasta avea legată o curea neagră în dreptul brâului. În picioare tânărul avea adidași albi și purta blugi albaștri.

De asemenea, sinucigașul avea extremitățile închise la culoare, semn specific spânzuraților. Polițiștii nu au găsit nicio scrisoare de adio lăsată în urmă și nu au descoperit nici motivul pentru care și-a pus capăt zilelor. ”La data de 28 aprilie, polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel 112 de către un cetățean cu privire la faptul că sub un pod din municipiul Iași a văzut o persoană spânzurată. La fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat de 28 de ani. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continua”, au precizat reprezentanții Poliției Iași.

Comentarii