Digital News Report 2022 – cel mai mare studiu multianual internaţional de cercetare a consumului de informaţie – se lansează miercuri, 15 iunie

marți, 14 iunie 2022, 16:44
2 MIN
 Digital News Report 2022 – cel mai mare studiu multianual internaţional de cercetare a consumului de informaţie – se lansează miercuri, 15 iunie

Digital News Report 2022 se lansează miercuri, la Universitatea din Bucureşti. Evenimentul va fi organizat de Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Universitatea din Bucureşti şi PressHUB

Cel mai mare studiu multianual internaţional de cercetare a consumului de informaţie şi opinie al audienţelor digitale, Digital News Report 2022, va fi lansat miercuri, la ora 10:00, sub forma unui eveniment hibrid – faţă în faţă, la Sala Arh. Petre Antonescu, Palatul Facultăţii de Drept din Bucureşti.

Lansarea Digital News Report 2022, a şasea ediţie cu date despre publicul de media din România, este organizată de către echipa Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, de la Universitatea din Bucureşti, partenerul român pentru Institutul Reuters pentru Studierea Jurnalismului, de la Universitatea din Oxford. Evenimentul este de asemenea organizat în parteneriat cu PressHUB, cea mai mare reţea de presă locală şi naţională din România.

Moderatorul evenimentului va fi cunoscuta jurnalistă Emilia Şercan, lector universitar doctor al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, iar datele Digital News Report din acest an vor fi prezentate de prof. univ. dr. Raluca Radu şi de lector univ. dr. Antonia Matei.

Evenimentul va avea ca invitaţi jurnalişti de excepţie din redacţiile româneşti care apar constant în topul audienţelor DNR: Cosmin Savu (ProTV), Florin Negruţiu (Digi24), Clarice Dinu (HotNews), Ionela Gavriliu (Antena 1), Ramona Avramescu (TVR), Dan Vasiliu (Radio România).

„Anul acesta, vrem să vorbim despre redacţiile de bună credinţă, care lucrează zi de zi pentru a ne informa, indiferent de obstacolele acestor ani”, se arată în comunicatul public referitor la evenimentul de miercuri, al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, din Bucureşti.

Lansarea Digital News Report 2022 va fi transmisă şi online pe paginile de Facebook ale organizatorilor, respectiv paginile organizaţiilor de presă membre ale reţelei PressHUB.

SURSA: presshub.ro

 

 

Comentarii