EXCLUSIV Crimă noaptea trecută în centrul Iaşului. Poliţiştii au declanşat acţiunea „Năvodul” (FOTO/VIDEO)

vineri, 10 iunie 2022, 05:52
2 MIN
 EXCLUSIV Crimă noaptea trecută în centrul Iaşului. Poliţiştii au declanşat acţiunea „Năvodul” (FOTO/VIDEO)

Noaptea trecută, pe la ora 2, poliţiştii criminalişti şi procurorii încă făceau cercetări la faţa locului, pe strada Semnului, lângă staţia Petrom de pe Sfântul Andrei. În jurul orei 23, proprietarul unei case de pe strada Semnului au sunat la 112 precizând că a găsit cadavrul unui bărbat, lângă trotuar. Medicii veniţi la faţa locului au încercat sa resusciteze bărbatul însă acesta era deja mort. 

UPDATE Polițiștii ieșeni l-au găsit pe principalul suspect al crimei care a avut loc noaptea trecută în centrul Iașului.Este vorba de Cezar Bercu.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au observat că bărbatul are leziuni pe corp, asa ca au chemat criminaliştii. În scurt timp, aceştia au găsit înregistrări de pe camerele video şi au observat că în jurul orei 9.30, în faţa unui bar de pe strada respectivă s-au adunat mai mulţi tineri.

"În jurul orei 22.30, a apărut un bărbat pe stradă, care cică locuieşte le bulevardul Poitiers. A venit dinspre peco Petrom. Când a ajuns în dreptul grupului de tineri, probabil că au început să se înjure. Unul dintre cei din grup a mers şi l-a lovit pe trecător. Acesta a mers mai departe iar alţii din grup au venit din spate şi l-au lovit cu pumnii şi picioarele, până a căzut. Apoi au plecat. Am înţeles ca poliţia îl caută pe unul Mistreanu, care locuieşte prin zonă", ne-a spus azi noapte un localnic din zonă. Totuşi, azi noapte, poliţiştii din tot oraşul îl căutau pe un anume Cezar Bercu, în vârstă de 19 ani.

Corpul victimei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Iaşi pentru necropsie. Cel mai probabil victima şi agresorii se cunoşteau. Vom reveni cu amănunte în cursul zilei de astăzi.

Comentarii