EXCLUSIV Polițistul ieșean dat dispărut a fost găsit spânzurat în Vatra Dornei

vineri, 24 noiembrie 2023, 13:40
1 MIN
 EXCLUSIV Polițistul ieșean dat dispărut a fost găsit spânzurat în Vatra Dornei

Poliţistul de la Penitenciarul Iaşi care a dispărut marți a fost găsit spânzurat într-o hală dezafectată din Vatra Dornei, in apropierea unui magazin Altex. Acesta avea lângă el o sticlă cu alcool. El nu a lăsat nicio scrisoare de adio însă surse judiciare au precizat că avea probleme cu soția. El era așteptat joi la muncă, la Penitenciarul Iași. Apropiaţii săi sperau că acesta a plecat doar câteva zile, de supărare, însă va reveni la serviciu. 

Neculai Musteaţă tebuia să intre în tură ieri dimineaţă, la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi însă nu a ajuns la serviciu. Acesta şi-a lăsat acasă documentele, telefonul mobil, ceea ce a pus pe gânduri familia lui. El plecase la ţară, la Leţcani şi se întorsese în Iaşi, luni seară. Acesta a fost văzut coborând din autobuz în zona Gării.

De atunci, bărbatul nu a mai dat niciun semn de viaţă, iar apropiaţii lui sunt îngrijoraţi. „Acesta a fost văzut ultimă dată coborând din microbuzul de Leţcani, luni seară în jurul ore 19:00 în zona McDonald’s. Era îmbrăcat cu pantaloni închişi la culoare, o geacă neagră şi şapcă neagră! Dacă îl vedeţi, sunaţi la politie”, anunţau rudele bărbatului.

Comentarii