EXCLUSIV Studenta de la Litere din Iaşi a fost găsită. Unde se afla aceasta

marți, 23 mai 2023, 17:28
1 MIN
 EXCLUSIV Studenta de la Litere din Iaşi a fost găsită. Unde se afla aceasta

Studenta de la Facultatea de Litere din cadrul “Universităţii Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, care era dată dispărută, a fost găsită în Republica Moldova. Ea este teafără iar părinţii ei au fost informaţi să vină să o preia.

UPDATE: “Astăzi, 23 mai a.c., tânăra a cărei dispariție a fost sesizată la data de 10 mai a.c., a fost găsită. Polițiștii ieșeni continuă verificările pentru clarificarea întregii situații de fapt”, este comunicatul oficial al Poliţiei.

TEXT INITIAL: De asemenea, părinţii ei au povestit anchetatorilor faptul că şi-a premeditat fuga deoarece şi-ar fi luat rămas buni de la ei, cât şi de la rude. Fata suferă de AD/HD, boala deficitului de atenţie şi hiperactivităţii. ”La data de 10 mai, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 9 mai, numita Constantin Georghiu Maria, în vârstă de 20 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. La momentul plecării, aceasta purta un pardesiu de culoare bej închis, pantaloni de tip jeans de culoare albastru, cămaşă de culoare kaki, iar în picioare avea adidaşi marca puma de culoare mov, având asupra sa un rucsac de culoare negru. Persoanele care deţin şi pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, au precizat în urma cu aproape două săptămâni, reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Comentarii