(EXCLUSIV-UPDATE) Ce s-a întâmplat cu bărbatul infectat cu COVID-19 care a “evadat” din spital?

luni, 20 aprilie 2020, 16:47
1 MIN
 (EXCLUSIV-UPDATE) Ce s-a întâmplat cu bărbatul infectat cu COVID-19 care a “evadat” din spital?

Poliţia din Iasi a dat “alarma” după ce un bărbat de 47 de ani (V.P.) a fugit de la spitalul de Infecţioase. Oamenii legii au organizat filtre la iesirile din Iasi.

UPDATE: În jurul orei 19, bărbatul a fost depistat de un echipaj al Poliției Locale Ciurea, pe DJ 248, la ieșirea din localitatea Dumbrava, a anuntat Ioana Balea, purtator de cuvant la IPJ Iasi.

STIRE INITIALA: Bărbatul a disparut la ora 14,00 din Spitalul de Boli Infecțioase. Din primele informaţii, el este alcoolic şi a mai fugit si vineri seara, când a fost prins pe bulevardul Independentei.

Individul a iesit de curand de la Terapie Intensiva. El este căutat şi în zona gării, politiştii banuind ca va cauta o “ocazie” să plece din oraş.

"La 16.20 garda de la Spitalul de Boli Infecțioase a anuntat politia pentru ca un pacient confirmat cu Covid 19 a părăsit spitalul fără acordul medicilor. Acesta se afla  la parter si se pare ca a fugit prin geamul de la baie. Au mai fost doua astfel de tentative. Din acest motiv, azi dimineață, am cerut Institutiei Prefectului echipaj permanent de jandarmi", a declarat Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase.

Comentarii