EXCLUSIV-VIDEO: Angajat al Primăriei Iaşi, prins cu o alcoolemie record: 5,36 mg/l! A fugit din sediul Poliţiei

sâmbătă, 09 iunie 2018, 20:59
2 MIN

Un angajat al Primăriei Iaşi a fost surprins sâmbătă seară cu o alcoolemie record.

Bărbatul avea o alcoolemie de 5,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

El a refuzat recoltarea de sânge. Când a văzut că au apărut jurnalişti de la "Ziarul de Iasi",  bărbatul, Gabriel Ghergheşanu, a început să amenințe jurnaliștii că îi dă în judecată. Apoi a motivat faptul că ”vrea să ia o gură de aer” și a încercat să fugă din sediul Poţitiei Rutiere. El a fost imediat prins de către doi poliţisti care ”au fost pe fază”. Pentru ca să fugă mai ușor, bărbatul a aruncat din picioare șlapii în momentul în care a ieșit din sediul Poliției.  

UPDATE: Gabriel Ghergheşanu a ajuns pe mâna poliției spre seară. El conducea un Fiat pe strada Fantanilor din zona Vlădiceni, moment în care a fost pe punctul de a acroșa un alt autoturism, și a căzut într-un șanț. Ceilalți șoferi și-au dat seama că Ghergheșanu era beat criță și au sunat la poliție. Polițiștii Biroului Rutier Iași au rămas consternați atunci când aparatul Drager a arătat o alcoolemie de 5,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Angajatul Primăriei a refuzat să fie transportat la spital pentru a-i fi recoltate probe de sânge în dosarul penal deschis pe numele său.

Ghergheșanu a fost transportat la sediul Poliției Rutiere Iași pentru a fi audiat. Aici, el a mărturisit că a consumat țuică, și cel mai probabil, alcoolemia uriașă se datora faptului că bărbatul băuse o cantitate mare de țuică, cu câteva minute înainte să fie prins de către polițiști. 

Pe numele angajatului Primăriei Iași a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de conducere sub influența alcoolului și refuz de recoltare a probelor biologice.

Gabriel Ghergheşanu a mai fost implicat într-un incident violent în sediul Primăriei. Mai multe detalii aici.

Comentarii