EXCLUSIV-VIDEO: Proprietarul mașinii furate implicată în accidentul din Păcurari a venit din Buzău

marți, 10 august 2021, 17:13
2 MIN
 EXCLUSIV-VIDEO: Proprietarul mașinii furate implicată în accidentul din Păcurari a venit din Buzău

Una dintre mașinile implicate în accidentul din intersecția de la Moara de Foc fusese furată din Buzău. Numerele de înmatriculare fuseseră furate din Pașcani. Tânărul aflat la volan și prietenul său aflat pe scaunul din dreapta au fugit imediat după impact. Șoferul nici nu avea permis. Acum, proprietarii autoturismului au venit la Iași să-și recupereze bunul distrus.

Individul care a provocat marți un accident în intersecția de la Moara de Foc abia a împlinit 18 ani în iunie, dar are un trecut "pătat" (VEDEȚI AICI). El ar fi trebuit să fie în arest la domiciliu pentru alte fapte. Era dat în urmărire de Poliție, iar imediat după impact, a zbughit-o la fugă, știind ce îl așteaptă.

Mașina pe care o conducea, un Volkswagen Passat CC, o furase din Buzău. Acolo intrase în curtea, dar și în casa unor oameni pe care i-a lăsat și fără telefon, și fără 150 de euro. Banii îi luase dintr-un portofel, însă a fost atât de bun încât le-a lăsat actele proprietarilor. Mai mult, după ce le-a furat autoturismul, a închis cu grijă și porțile. Fapta s-a petrecut la 4 dimineața. Individul aflase că mașina este de vânzare după ce a citit un anunț pe OLX. Nu a cumpărat-o, ci a luat-o pur și simplu.

Autoturismul a fost astăzi dimineață avariat pe partea dreaptă după ce nu a acordat prioritate de trecere unui alt Volkswagen ce l-a lovit în timp ce vira spre stânga. Mașina a fost dusă în curtea Poliției. Proprietarii din Buzău au fost anunțați și au venit cât de repede au putut cu o platformă de la Buzău.

Iată ce a spus proprietarul:

Vedeți AICI cum s-a produs accidentul și cât de repede au luat-o la fugă indivizii.

Pasagerul din dreapta a fost prins de o patrulă a Poliției Locale și condus la audieri la Biroul Poliției Rutiere. Prietenul său, șoferul, a fost identificat, dar încă este căutat.

"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, conducerea unui auto fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui auto cu număr fals de înmatriculare", au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Comentarii