Femeia moartă în accidentul de la Leţcani mergea la un priveghi. Detalii înfiorătoare – FOTO/VIDEO

joi, 26 octombrie 2023, 12:25
1 MIN
 Femeia moartă în accidentul de la Leţcani mergea la un priveghi. Detalii înfiorătoare – FOTO/VIDEO

Un grup de femei din Neamţ care mergea la un priveghi în Iaşi a trecut prin momente groaznice după ce s-a răsturnat cu maşina între Podu Iloaiei şi Leţcani, iar o femeie pasager a decedat în condiţii îngrozitoare.

Aceasta a murit imediat după accident, fiind prinsă sub autoturismul care s-a răsturnat. Accidentul a avut loc în jurul orei 11. În autoturismul răsturnat, un Ford Fiesta, se afla un bărbat care conducea şi trei femei, pasageri. Femeile erau îmbrăcate în negru. Cei aflaţi în trafic au spus jurnaliştilor Ziarul de Iaşi că şoferul circula cu viteză foarte mare.

„Mergea cu viteză foarte mare, a încercat să depăşească un camion prin dreapta. Nu a reuşit, a tras de volan dreapta stânga, a ieşit de pe şosea apoi s-a răsturnat. Pe bărbat şi două femei le-am scos din autorurism, dar a treia femeie se afla sub maşină. Şoseaua nu era udă”, a povestit un şofer de camion care trecea prin zonă.

Toţi pasagerii care au supravieşuit au fost transportaţi la spital pentru a fi îngrijiţi medical iar femeia de 58 de ani prinsă sub autoturism a fost resuscitată de către paramedicii SMURD însă nu a răspuns manevrelor, ea fiind declarată decedată. Poliţiştii au precizat că au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

UPDATE: O a doua persoană rănită în accident a murit. Este vorba despre o femeie de 73 de ani, adusă în stare de urgență, intubată și ventilată mecanic, şi care nu a putut fi salvată de medici.

Comentarii