Advertorial

Grâu integral + Secară Integrală + Ovăz Integral = noua pâine delicioasă de la Panifcom – 3 Boabe Intregi

miercuri, 01 octombrie 2014, 01:50
2 MIN

Acum 25% Gratuit- 500 de grame la pret de 400 de grame ( in limita stocului disponibil).

De ce să consumăm pâine din făină integrală?

Prin măcinarea integrală a boabelor se menţin la un loc toate componentele din structura bobului: învelişul, germenele şi miezul faţă de procedeele obişnuite în care se păstrează doar miezul.
Învelişul conţine cea mai mare parte a fibrelor din structura bobului, vitamine, săruri minerale şi enzime.
Germenele conţine aproape toate lipidele şi proteinele din bob, precum şi vitamine şi săruri minerale în vreme ce miezul este compus în cea mai mare parte din amidon.

Făină de măciniş integral nu necesită nici un fel de îmbunătăţire pentru a asigura organismului o parte importantă a necesarului zilnic de proteine, carbohidraţi, minerale şi vitamine.

 3 motive să te asiguri că ai făcut o alegere minunată:

1.      Frumusete
Graul integral contine proteine, fibre vegetale, vitamine, saruri minerale ( saruri de fosfor, magneziu si calciu) precum si alte principii active cu rol de antioxidanti. Continutul de saruri minerale ajuta la mentinerea in stare foarte buna a vaselor de sange.
Consumul sau de durata ajuta la detoxifierea organismului prevenind in acest fel toate formele de cancer ale tubului digestiv, constipatia, colita si obezitatea.

 2.       Energie
Secara integrală, una dintre cerealele bogate în mangan, seleniu, fosfor si magneziu, precum si vitaminele A, B, K și E, contribuie la biosinteza enzimelor responsabile de buna utilizare a glucozei si de secretia de insulină necesară unei bune digestii.

3.       Libertate
Ovăzul  integral, prin conţinutul mare de fibre, participă la detoxifierea organismului si este eficient în redarea apetitului, scăderea colesterolului, a glicemiei, preventia bolilor cardiovasculare si în stimularea tiroidei.
 3 Boabe Întregi – o pâine cu făină integrală de grâu, secară şi ovăz, pentru cei care vor totul de la un specialist în panificaţie şi nutriţie sănătoasă!

 De ce le place atât de mult copiilor?

Gustul său bogat, usor dulceag și textura densă, fac în asa fel încât acest sortiment de pâine să se potrivească perfect cu toate alimentele cu care întră în contact, evidentiindu-le prospetimea. Trebuie, în schimb, să vă avertizăm: s-ar putea ca, în cel mai scurt timp, cei mici să îsi dorească să-si facă singuri tartine sau sandvisuri!

 

Comentarii