Gravidă bătută crunt de două fete până a leșinat. Nu a vrut să spună motivul altercației

luni, 15 ianuarie 2018, 02:56
1 MIN
 Gravidă bătută crunt de două fete până a leșinat. Nu a vrut să spună motivul altercației

O tânără însărcinată a fost bătută de alte două fete până şi-a pierdut cunoştinţa.

Ieşeanca în vârstă de 31 de ani a ajuns în ultima gardă în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul „Sf. Spiridon“ cu multiple răni. După îngrijiri de specialitate, victima însărcinată în şase săptămâni le-a declarat salvatorilor săi că a fost bătută de două tinere, fără însă a da detalii despre motivul agresiunii.

„Pacienta a fost preluată de la locul solicitării de un echipaj SMURD. Tânăra era policontuzionată prin agresiune fizică, prezenta traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de cunoştinţă, epitaxis anterior oprit spontan, contuzie de membru inferior stâng şi la mâna dreaptă, contuzie abdominală. După evaluare, pacienta a fost dirijată către ginecologie“, a arătat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

În aceeaşi gardă, în UPU a fost consultat şi un tânăr din Scobâlţeni rănit după ce a fost implicat într-o bătaie. Victima a ajuns în UPU sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu mai multe traumatisme: cranio-cerebral, de piramidă nazală şi toraco-abdominal. După consultaţie, bărbatul a fost transferat pentru îngrijiri suplimentare la Spitalul de Neurochirurgie.

Comentarii