Încă un copil criminal la Iaşi. Victima, un bărbat de 40 de ani

miercuri, 15 mai 2019, 01:49
1 MIN
 Încă un copil criminal la Iaşi. Victima, un bărbat de 40 de ani

Un adolescent de 15 ani din comuna Ruginoasa a fost internat la Institutul de Psihiatrie „Socola“ şi urmează a fi supus unei expertize psihiatrice într-un dosar de crimă instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Anchetatorii ieşeni vor să afle dacă minorul a avut discernământ acum câteva zile când, pe fondul consumului de alcool, puştanul ar fi ucis cu sânge rece un bărbat de 40 de ani.

Alături de minor, anchetatorii îl mai suspectează de crimă şi pe Gheorghiţă Panciuc, zis Pichia, individ de 38 de ani din acelaşi sat, care este recidivist.

Mihaela Apostol, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, ne-a precizat ieri că cei doi sunt suspectaţi că ar fi comis fapta pe 11 mai, atunci când s-au întâlnit cu victima pe un drum sătesc, în apropiere de un bar din Ruginoasa.

Adultul a lovit victima cu un bici din sârmă oţelită, iar adolescentul cu un par, victima suferind răni grave şi fiind transportată la spital, unde a murit a doua zi. Adultul nu a recunoscut faptele, iar minorul nu a putut fi încă audiat, potrivit anchetatorilor.

Comentarii