MITSUBISHI ECLIPSE CROSS SUV-ul sportiv gata de acțiune, de la 16.690 Euro + TVA

luni, 12 august 2019, 10:57
2 MIN
 MITSUBISHI ECLIPSE CROSS SUV-ul sportiv gata de acțiune, de la 16.690 Euro + TVA

Noul Mitsubishi Eclipse Cross a marcat un punct de cotitură în istoria mărcii japoneze, reprezentând primul model din noua generaţie de vehicule Mitsubishi Motors.

Accelerație excelentă Sistem 4WD avansat | Caracteristici inteligente de siguranță | Tehnologie extrem de conectivă

Mitsubishi Eclipse Cross este o mașină completă pentru tine și familia ta, iar acum este disponibilă la dealerul tău Casa Auto, de la 16.690 Euro + TVA.

Dinamism sculptural

Cu Eclipse Cross, MMC s-a angajat să adauge emoţia Designului la atuurile Ingineriei, prin contururile extrem de dinamice ale vehiculului, format de-a lungul liniilor unui atlet de pe locul de start. Evoluţia identităţii vizuale puternic expresivă „DYNAMIC SHIELD”, cu detaliile fine precum grila superioară, contribuie la caracterul sportiv al mașinii.

 

Măiestrie japoneză

Începând cu Eclipse Cross, alegerea materialelor, texturilor, culorilor, formelor, va corespunde mai bine conceptului de măiestrie japoneză, potrivită unei „Maison Japonaise de Qualité (firme japoneze de calitate)” cu o vechime de o sută de ani.

 

Tehnologii avansate

Prelungind confortul dispozitivelor mobile familiare, Eclipse Cross va avea un set de soluţii cool tech (disponibilitate în funcţie de piaţă şi modele) – primul model MMC astfel echipat.

Consola centrală adăposteşte „Touch Pad Controller”, o nouă interfaţă om/maşină ce permite o operare intuitivă. În  partea superioară a bordului, Eclipse Cross dispune de sistemul MMC „Smartphone Link Display Audio” sau „SDA”. Ultima din cele trei noi caracteristici cool tech introduse cu Eclipse Cross încă extrem de rare în segment este Head Up Display sau „HUD”. Ecranul color pozitionat la nivelul ochilor prezintă şoferului în câmpul său vizual un afişaj transparent cu informaţiile necesare operării vehiculului

 

Performanță

Un motor turbo-alimentat pe benzină nou de 1,5 injecţie directă: Mitsubishi Motors a dezvoltat un motor pe benzină nou-nouţ micşorat la 4 cilindri pentru a furniza mai multă forţă şi un nivel ridicat de performanţe, în acelaşi timp prietenos cu mediul.

Motor pe motorină 2,2 actualizat: o modificare a motorului actual 4N14 al MMC, această nouă aplicaţie dezvoltată pentru Eclipse Cross include o reducere puternică a fricţiunii între piesele mobile şi o îmbunătăţire substanţială în răspunsul sistemului de injecţie.

Cutia de viteze CVT cu Modul Sport „progresiv” cu 8 trepte furnizează o transmisie scurtă care acoperă un raport lung de transmisie şi aduce potenţialul maxim al motorului.

 

Caracteristici de siguranţă

Pentru a răspunde cererilor pieţei, Eclipse Cross vine complet echipat cu cea mai nouă tehnologie inteligentă de siguranţă a MMC (disponibilitate în funcţie de piaţă şi modele). În baza abordării mai multor tipuri de senzori pentru a monitoriza întreg perimetrul maşinii, aceste sisteme anticipează situaţii care pot conduce la un accident şi sprijină şoferul în evitarea lor.

 

Echipa Mitsubishi Iași îi așteaptă pe cei interesați să descopere Noul Mitsubishi Eclipse Cross de luni până sâmbătă, în showroom-ul Casa Auto din Șos. Păcurari, nr. 177.

 

Casa Auto Iași

Distribuitor autorizat Mitsubishi Motors

Tel./Fax: 0232 933

casaauto@testergrup.ro

www.casaauto-testergrup.ro

Facebook.com/MitsubishiIasi

Comentarii