anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 17.08.2022

Divorţ cu obscenităţi

O ieşeancă vrea divorț: le-a scris judecătorilor cum a descoperit plăcerea sexului în Italia

GALERIE
divort1
  • divort1
- +

Cascadorii râsului la Judecătorie! O femeie din Iaşi care se află în proces de divorţ cu soţul ei a stârnit hohote de râs printre magistraţii ieşeni. Femeia nu doreşte să vină la procesul de divorţ deoarece nu vrea să îl revadă pe fostul soţ “prostul satului" şi pentru că este plecată în Italia, unde “a cunoscut adevărata fericire în analele sexului. 

Femeia a compus o scrisoare trivială unde spune că nu vrea să se reîntoarcă la fostul soţ deoarece nu o satisfăcea în pat şi îi era frică de el. “Ciau ragaţi" a scris la final, femeia, judecătorilor ieşeni. Procesul de divorţ are loc la Judecătoria Iaşi, iar cei doi domiciliază într-o comună din apropierea oraşului.. Femeia trebuia să se prezinte la un termen de judecată care a avut loc în luna ianuarie, însă aceasta a trimis o motivare judecătorilor ieşeni prin care încearcă să justifice lipsa de la proces.

Este clar că femeia vrea să îl umilească pe fostul soţ, care a intentat procesul de divorţ. Ea spune că a reuşit să fugă în Italia cu ajutorul surorii sal. "Cu ajutorul surorii mele (…), am reuşit să fug de acasă, spunând că mă duce la muncă. În Italia, am cunoscut adevărata plăcere a sexului. Cât am trăit cu reclamantul, nu m-a satisfăcut sexual, dar în Italia, pentru prima dată, (cuvinte de nereprodus – n. red) Am fost o proastă până acum că nu am ştiut ce înseamnă dragostea cu diferiţi bărbaţi şi mai ales cu mai mulţi odată în acelaşi timp. Femeile din România au şi ele dreptul la fericire, unde mai pui că bărbaţii italieni sunt cu dare de mână. Am ajuns acasă cu mulţi bani şi nu am timp să merg la judecată.

Oricum, bărbatul meu reclamagiu este prostul satului şi moare de ciudă că am descoperit adevăratele plăceri ale sexului cu mai mulţi italieni. Italienii sunt mai dotaţi decât românii în toate şi au şi bani. Asta mă face să nu-l refuz când mă solicită pentru partidele de amor. Nu vreau să vin la judecată să mă întâlnesc cu prostul satului. Ciau ragaţi", a scris femeia. Potrivit portalului instanţelor, bărbatul a renunţat la proces, retrăgând cererea de divorţ, însă a reiniţiat procesul. Judecătorii au pus următorul termen de judecată pe data de 5 februarie, când judecătorul a solicitat insistent ca părţile să vină la proces.

“Repune cauza pe rol. Stabileşte termen pentru continuarea judecăţii pe 31 martie 2021, pentru când se vor cita părţile cu menţiunea de a se prezenta personal în faţa instanţei sau a depune la dosar dovada mandatului de reprezentare pentru pârâtă", se arată în minuta procesului. Ultimul termen în cazul acestui proces a avut loc ieri, judecătorii urmând a decide în privinţa divorţului.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.