Poliţiştii, alertaţi după ce un bărbat a fost băgat cu forţa într-o dubă, în parcarea unui complex rezidenţial

joi, 02 mai 2024, 21:00
1 MIN
 Poliţiştii, alertaţi după ce un bărbat a fost băgat cu forţa într-o dubă, în parcarea unui complex rezidenţial

Poliţiştii din Bucureşti au fost alertaţi, joi, după ce un bărbat a fost băgat cu forţa într-o dubă, în parcarea unui complex rezidenţial. El a fost căutat de oamenii legii, fiind găsit pe o stradă şi dus la Spitalul Elias. Autorii faptei sunt căutaţi de poliţişti.

”La data de 2 mai 2024, Poliţia Capitalei – Secţia 2 a fost sesizată, de către un agent de pază al unui complex de locuinţe din Sectorul 1, despre faptul că un bărbat ar fi fost introdus într-o autoutilitară, împotriva voinţei sale”, a anunţat, joi seară, Poliţia Capitalei.

Ca urmare, poliţiştii au început verificări pentru a găsi autovehiculul. ”În urma activităţilor specifice, la scurt timp, victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 33 de ani, a fost găsită de către poliţişti din cadrul Secţiei 6, pe o stradă din Sectorul 1. Un echipaj de prim-ajutor i-a acordat acestuia îngrijiri medicale, fiind transportat la spital pentru investigaţii suplimentare. De asemenea, autoutilitara a fost identificată în proximitatea locului unde a fost găsită victima”, a adăugat sursa citată.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a fost băgat în dubă în parcarea complexului Cortina Residence, fiind găsit apoi pe strada Nisipoasa şi dus la Spitalul Elias. În schimb, duba a fost găsită pe Şoseaua Pipera.

În prezent, se fac investigaţii, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea depistării autorilor.

 

Comentarii