Spitalul Socola, nominalizat la un premiu medical internaţional
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 16.01.2021

Spitalul Socola, nominalizat la un premiu medical internaţional

GALERIE
socola
  • socola
- +

Medicul Gabriel Oprişanu a declarat, vineri, că premiile sunt acordate de Global Club of Leaders, o organizaţie care are sediul la Oxford, Marea Britanie, şi care, din 2003, premiază cele mai importante contribuţii aduse la nivel regional în domeniile sănătăţii, afacerilor, ştiinţei şi culturii.

El a anunţat că a fost nominalizat la premiul Manager of the Year (Managerul Anului), iar Institutul de Psihiatrie Socola - la categoria Best Hospital (Cel mai bun Spital), fiind considerat unul dintre cei mai buni furnizori regionali de servicii medicale.

Institutul de Psihiatrie Socola Iaşi este singurul spital nominalizat din România. Selecţia a fost realizată de centrele de analiză din cadrul Global Club of Leaders, în colaborare cu European Medical Association, şi a inclus o analiză a resurselor statistice publice, apariţiile în mass media specializată, datele primite de la asociaţiile medicale, participarea la conferinţe şi expoziţii.

Selecţia liderilor din domeniul Sănătăţii s-a bazat pe următoarele criterii: performanţele spitalului condus, acreditări naţionale şi internaţionale, certificări, grija pentru pacienţi şi satisfacţia acestora, precum şi siguranţa tratamentului.

Gala de decernare a acestor premii va avea loc pe data de 2 iulie 2018, la Barcelona, în cadrul unei sesiuni speciale a Global Club of Leaders. De altfel, conform organizatorilor, această sesiune de vară a Global Club of Leaders reprezintă şi o ocazie excelentă de a pune faţă în faţă lideri din domeniul afacerilor, al educaţie şi al ştiinţei din întreaga lume pentru a discuta despre metodele moderne de management şi conceptele de leadership şi despre rolul personalităţii umane în realizările profesionale.

Global Club Of Leaders este o organizaţie internaţională care are sediul în Oxford, Marea Britanie. De la înfiinţarea sa, în 2003, a organizat 72 de summit-uri globale şi peste 120 de conferinţe internaţionale, la care au participat peste 8.000 de specialişti din întreaga lume. AGERPRES

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăvara din ianuarie

Nicolae GRECU

Primăvara din ianuarie

Pericolul de îngheţare şi pericolul de carantină pun în primejdie desfăşurarea Ligii I conform graficului.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Unul dintre cei mai proeminenţi promotori ai „corectitudinii politice”, ideologie larg răspândită în mediile academice şi în mass media occidentale, este lingvistul american Noam Chomsky. O parte din ideile sale politice sunt analizate în articolul de faţă.

Dar cine „le are cu Biserica”?

pr. Constantin STURZU

Dar cine „le are cu Biserica”?

Acum o lună, mai exact pe 16 decembrie, au fost publicate rezultatele unui sondaj realizat de Centrul de Cercetări Sociologice LARICS, în parteneriat cu Secretariatul de Stat pentru Culte şi cu Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (ISPRI) al Academiei Române. Desfăşurată sub titulatura „Barometrul vieţii religioase”, cercetarea vine să evidenţieze şi ce impact a avut, din perspectivă religioasă, 2020 (anul „pandemic”) asupra populaţiei. 

Filozofie coruptă

arh. Ionel OANCEA

Filozofie coruptă

Într-o viziune grosolană despre normalitate se poate aprecia că administraţia comunistă era mai funcţională ca cea de astăzi. Pentru obţinerea unui act administrativ puteai merge la audienţe la diverşi tovarăşi cu funcţii dispuşi, de regulă, să te asculte. Dacă nu, existau cel puţin două chei universale capabile să facă minuni, pachetul de Kent sau de cafea naturală. Ajuta, la fel de mult, nepotismul, cunoştiinţele, bunii amici din lanţul slăbiciunilor atât de bine surprins în celebra schiţă a lui Caragiale.

pulspulspuls

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

După ce l-a acuzat lumea că a plecat din Casa Pătrată cu gentoiul burduşit de like-uri şi urmaritori ai paginii oficiale de Facebook a instituţiei, îndensând totul apoi pe pagina lui de polkitician, iacătă că nea Măricel, fostul şef de judeţ, mai vbine cu o surpriză, şi tot în spaţiul virtual. 

Caricatura zilei

Mușchi

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.