Tablete pentru mai mulți studenţi agronomi merituoşi de la Iași
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

USAMV a oferit recompense studenţilor de la Agricultură cu rezultate bune

Tablete pentru mai mulți studenţi agronomi merituoşi de la Iași

GALERIE
tableta
  • tableta
- +

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“ din Iaşi a anunţat la finalul anului trecut faptul că Facultatea de Agricultură şi-a premiat cei mai merituoşi studenţi cu 30 de tablete digitale. Ceremonia a avut loc în a doua parte a lunii decembrie, iar tinerii au fost selectaţi pe baza performanţelor academice deosebite pe care le-au avut la şcoală, dar un factor important a fost şi nevoia acestora de a avea echipamente electronice pentru a participa la procesul didactic online sau la examene.

Evenimentul a fost organizat cu ajutorul a o parte din cele mai importante firme din mediul economic agricol, sub sloganul „Agribusiness-ul românesc susţine educaţia!“.

Au fost oferit tablete pentru cei mai buni studenţi din anii II, III, IV şi pentru cea mai mare me­die de admitere în anul I, la Facultatea de Agricultură. Două tablete au fost câştigate prin participarea la un concurs tip tombolă organizat pentru toţi cei interesaţi şi care nu au făcut parte din cele două categorii. Valoarea totală a premiilor oferite a fost de aproximativ 42.000 lei.

„Mulţumesc tuturor celor care au ales să susţină acest concurs şi celor care au avut iniţiativa de a-l organiza. Sper să trecem cu bine peste acest hop în vieţile noastre şi să ne revedem cu toţii sănătoşi în campus“, a transmis Mihaela Macsim, una dintre studentele premiate.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Formatul Bucureşti - 9

Lucian DÎRDALA

Formatul Bucureşti - 9

Ceea ce a reieşit, însă, în urma reuniunii virtuale organizate de România, ne lasă să înţelegem că opinia majoritară a central- şi est-europenilor este favorabilă întăririi legăturii transatlantice şi, implicit, găsirii unei modalităţi de afirmare a potenţialului politico-militar al Europei care să nu pună în cauză coeziunea NATO.

Filmuletul zilei

opinii

Justificările justiţiei

Florin CÎNTIC

Justificările justiţiei

Cum lumea este încă agitată după măcelărirea cinică a unui urs de trofeu de către un cetăţean din Liechtenstein invitat dubios şi cam ilegal de nu ştiu ce asociaţie maghiară de vânători din Covasna, a trecut neobservat un eveniment important: o hotărâre a Curţii Constituţionale care a creat deranj în justiţie.

Avea tot felul de idei crazy

Radu PĂRPĂUȚĂ

Avea tot felul de idei crazy

Viki ar fi fost o fată frumoasă, dacă n-ar fi avut pe obrazul drept şi pe gât cicatricile hidoase ale unei arsuri. Când avea doisprezece ani, taică-său venise acasă beat şi o pusese să aprindă lampa abia stinsă şi încinsă. În urma exploziei, rămăsese pe toată viaţa însemnată. 

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Am întâlnit deseori muzicieni care, ascultând cuvintele admirative despre o creaţie a lor din trecute perioade, preferau comentariile celor mai recente realizări - atitudine firească în cazul profesionistului preocupat mereu să evolueze. Totuşi, adăugând ultima serie de tuşe la portretul lui Cristian Mandeal, mă voi întoarce mai întâi la cronicile concertelor susţinute la Iaşi, deşi selecţia este dificilă, pentru că sunt numeroase, toate apreciative.

pulspulspuls

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ceva ciudat simţim că parcă se întâmplă la partidoiul ieşean în ultimele zile, dragi cetitori. Şi nu ştim dacă are legătură cu aşezarea taberelor în vederea pregătirii alegerii conducerii viitoare a filialeri au ba. 

Caricatura zilei

De ce ești mai iute cu antenă?

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.