Un nou accident mortal la Iaşi: Impact violent între două maşini şi o căruţă

vineri, 24 martie 2023, 20:15
2 MIN

Un nou accident grav s-a produs vineri seară la ieşirea din Podu Iloaiei (judetul Iasi), unde doua masini au intrat în coliziune cu o căruţă.

Din primele informaţii, o persoană a murit. Evenimentul este în desfăşurare.

UPDATE: La sosirea echipajelor de intervenție la locul evenimentului rutier s-a constatat că în accidentul rutier sunt implicate două autoturisme și o căruță, iar într-un autoturism este o persoană decedată.  În cea de-a doua mașină trei persoane s-au autoevacuat conștiente, iar în căruță sunt două persoane, conștiente.

Persoanele din autoturism sunt evaluate medical, persoanele din căruță refuză evaluarea medicală. Caruta avea doi cai care au murit. În căruţă erau doua persoane care au supravieţuit miraculos. Atelajul ar fi traversat strada în momentul impactului.

Filmul accidentului potrivit primelor informaţii

Două autoturisme (ambele VW Passat) circulau dinspre Podu Iloaiei spre Leţcani. La un moment dat, unul dintre şoferi a intrat în depăşire cu o viteză foarte mare. În acelaşi timp, o căruţă, în care se aflau paznicul unui teren din zonă şi nepotul său minor, traversa perpendicular strada. Şoferul intrat în depăşire a lovit în plin în caii atelajului. Bărbatul a murit, la fel şi cele două animale.

Pasagerul din dreapta a fost rănit, fiind descarcerat şi transportat la spital. Maşina a fost spulberată de impactul cu caii, înaintând încă circa 700 de metri pe câmp. Bărbatul care se afla în căruţă susţine că a văzut maşinile, dar nu se aştepta ca acestea să circule cu o viteză atât de mare.

Comentarii