anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

duminica, 02.04.2023

Un tânăr nemulţumit de serviciile unei prostituate a ajuns în faţa judecătorilor. Ceruse 100 de lei înapoi

GALERIE
prostitutie-bani
 • prostitutie-bani
- +

O prostituată a avut probleme serioase cu un client nemulţumit. Acesta plătise, iar fata se apucase de lucru, dar fiziologia i-a jucat bărbatului o festă. A rămas nesatisfăcut, iar fata a refuzat să-i dea banii înapoi. A urmat un scandal finalizat în faţa judecătorilor.

Ştefan Pătraşcu venise la începutul anului trecut la Iaşi, din Ghimbav. A luat legătura cu A.A., înţelegându-se cu aceasta să întreţină relaţii sexuale contracost. I-a oferit 100 de lei pentru un raport sexual şi un act sexual oral.

„După ce a încasat suma de 100 lei, numita A.A. a început să execute actul sexual oral timp de câteva minute, după care, pentru a întreţine raporturi sexuale, i-a pus un prezervativ clientului ei, constatând cu această ocazie că inculpatul nu avea erecţie. A.A. a reluat actul sexual oral, de data aceasta protejat şi dat fiind faptul că inculpatul nu reuşea să aibă erecţie, numita A.A. i-a dat de înţeles inculpatului că ar trebui să plece”, au reţinut ulterior procurorii Parchetului de pe lângă Judecătorie.

Nemulţumit, Pătraşcu şi-a cerut banii înapoi. Fata a considerat însă că muncise pentru acei bani şi a refuzat să-i returneze. A urmat o ceartă, în timpul căreia fata şi-a chemat în ajutor o prietenă care locuia într-un apartament vecin. Cearta a fost auzită şi de o altă prostituată, D.E.B., care locuia cu un etaj mai sus.

Aceasta a coborât la A.A., pentru a vedea ce se întâmplă. Împreună, cele trei fete l-au determinat pe Pătraşcu să plece. Acesta a fugit, dar trecând pe lângă D.E.B., i-a smuls telefonul din mână. Fetele l-au urmărit şi au reuşit să-l ajungă la parter, întrucât Pătraşcu nu cunoştea blocul şi se îndreptase în direcţia opusă ieşirii. Bărbatul a reuşit în cele din urmă să fugă, cu telefonul lui D.E.B.

Fapta sa a avut ca urmare un dosar penal pentru tâlhărie, cazul lui Pătraşcu fiind analizat de magistraţii Judecătoriei. Şi-a recunoscut fapta, iar vârsta de doar 23 de ani, ca şi faptul că incidentul nu avusese urmări grave, i-au atras o pedeapsă relativ uşoară.

El a fost condamnat la 1 an şi 8 luni de închisoare, dar cu suspendarea executării pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani. Telefonul nu a mai putut fi recuperat, fiind distrus de tânăr. Ca urmare, acesta a fost obligat şi la plata a 1.200 lei către D.E.B. Pronunţată joi, sentinţa poate fi atacată cu apel. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Greierii din capul „furnicuţei”

Nicolae GRECU

Greierii din capul „furnicuţei”

Cazul Dorinel Munteanu nu este izolat: climatul de scandal care domină fotbalul românesc, iniţiat de oameni de fotbal cu calităţi îndoielnice, este girat chiar de către zeii care au scos acum 30 de ani lumea în stradă.

opinii

Eufemismele (V)

Eugen MUNTEANU

Eufemismele (V)

Comentarea metamorfozelor mereu surprinzătoare ale fenomenului discursiv pe care îl numim eufemizare continuă pe marginea unor exemple din aria terminologiilor profesionale.

Unionismul ca perdea de fum pentru goarnele Moscovei

Dorin DOBRINCU

Unionismul ca perdea de fum pentru goarnele Moscovei

Tema unionismului – în mod explicit unirea României cu Republica Moldova (sau invers) – a fost destul de populară în ultimul deceniu, în mai mare măsură la vest de Prut, în creştere la est de râu. Nu este de mirare că mulţi politicieni de la Bucureşti sau Chişinău, activişti de diverse orientări, cetăţeni în căutare de notorietate s-au agăţat de subiect şi l-au rostogolit în media, pe reţelele sociale, la manifestaţii felurite, la adunări electorale, conferinţe, l-au inscripţionat pe clădiri publice sau pe marginea căilor de comunicaţii.

Constituţia de la 1923 şi posteritatea ei

Ioan STANOMIR

Constituţia de la 1923 şi posteritatea ei

La centenar, constituţia de la 1923 întruchipează paradoxurile epocii interbelice: mai mult decât oricare alt text, ea ilustrează reuşitele şi imperfecţiunile sistemului de guvernare al României Mari. Lichidată în 1938 de lovitura de stat carlistă, repusă în vigoare parţial la 1944, înlocuită cu ordinea totalitară comunistă, spre a fi invocată mai apoi în anii de după 1989, constituţia de la 1923 devine, o dată cu trecerea timpului, imaginea libertăţii pe care noile tiranii o înlătură. În posteritate, constituţia de la 1923 este mai elocventă şi memorabilă decât în intervalul ei de aplicare concretă. În lupta cu dictaturile secolului XX, legea fundamentală de la 1923 este mobilizată ca un semn al moderaţiei şi al domniei legii.

pulspulspuls

O fi ea mare, dar nici la pensie nu-i tihneşte lui dom’colonel. Cine i-a stricat tihna şi de ce?

PULS

O fi ea mare, dar nici la pensie nu-i tihneşte lui dom’colonel. Cine i-a stricat tihna şi de ce?

Dacă e uichend, haideţi pe astăzi să fie una fără politicieni, că aşa ne-am şoptit în barbă acuma ceva vreme: măcar sâmbăta să nu-i mai vedem prin faţa ochilor pe aici pe la rubricuţă! Aşadar, să fie una cu „Bă, tu iar n-ai şapcă?”. Adicătelea cu ţaigheri şefi, foşti sau actuali. Iar pe astăzi avem veşti noi despre unul fost, actualmente pensionar baban. 

Caricatura zilei

România - Belarus

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.