anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 25.05.2022

Viceprimarul din Valea Lupului și-a dat demisia

GALERIE
cristian antici
 • cristian antici
- +

Cristian Antici, viceprimar și consilier local în Valea Lupului, și-a anunțat demisia pe pagina sa de Facebook. Este nemulțumit de mărirea taxelor fără nici o justificare și de creșterea numărului de angajați în Primărie într-un context lipsit de transparență.Argumentele sale și le-a prezentat în postarea de mai jos:

”Iată că a trecut mai bine de un an de când îndeplinesc un dublu rol în administrația publică locală (cel de viceprimar și de consilier local) și doresc să vă prezint un sumar al principalelor activități pe care le-am desfășurat în cadrul primăriei din comuna noastră.
În urma alegerilor pentru Primărie și Consiliul Local, crezând, la fel ca o bună parte din cei aproape 3000 de votanți USR-PLUS și PNL, că cele două echipe împărtășesc aceleași valori, am format alianța pe care mulți cetățeni o vedeau ca pe o normalitate și mi-am asumat responsabilitatea de viceprimar al comunei. 

Am acceptat această provocare cu simț de răspundere. Nu a fost vorba de funcția în sine ci de posibilitatea de a implementa proiectele asumate, de a îmbunătăți activitatea din cadrul primăriei și de a veni în sprijinul cetățenilor, atunci când acest lucru a fost posibil.
Totuși, ușor-ușor, direcția colegilor noștri de alianță și a primarului pare să se fi schimbat. Numărul angajaților din primărie a continuat să crească, lipsa transparenței și a responsabilității caracterizează achizițiile directe, iar taxele și impozitele au fost mărite fără o justificare validă.
Consider că prezența mea în primărie în calitate de viceprimar ar însemna o acceptare tacită a lucrurilor pe care le consider împotriva principiilor pentru care am intrat în politică.

Prin urmare, după multiple încercări eșuate de corectare a direcției prin discuții cu colegii de alianță, aleg să îmi depun demisia din funcția de viceprimar și să lupt în continuare pentru îndeplinirea promisiunilor din poziția de consilier local.
O vom face împreună, noi echipa USR și cetățenii comunei Valea Lupului, care ne dorim debirocratizare, transparență, modernizare și corectitudine”.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vârful adversităţii

Lucian DÎRDALA

Vârful adversităţii

Aşa cum o sugerează semnale venite în ultima vreme din multe ţări, inclusiv din Australia, ofensiva chineză pe frontul comerţului şi investiţiilor este extrem de intensă. Şi, din câte se pare, Beijingul se aşteaptă la o contraofensivă de acelaşi calibru: elementul politico-militar este fundamental, dar singurul front deschis în prezent este cel economic.

opinii

Liţă Chiţălău şi lupta pentru pace

Florin CÎNTIC

Liţă Chiţălău şi lupta pentru pace

Eram în clasa a XII-a de liceu, în 1980, când a ajuns la noi, pe filierele dirijate de Securitate - care tocmai se antrena pentru societatea de consum controlată de ea - cel mai recent album Pink Floyd. Era o operă rock, care ducea la cel mai înalt nivel compoziţiile „cu mesaj” şi geniul interpretativ al uneia dintre cele mai mari trupe de rock progresiv din istoria genului. Mai ales că vorbea despre libertate!

Epoca lui „Davai ceas, davai palton”

Radu PĂRPĂUȚĂ

Epoca lui „Davai ceas, davai palton”

Vorba asta este ştiută şi răsştiută de români, până şi de ultimul ţăran semianalfabet, căruia rusnacii i-au jefuit totul din casă şi i-au violat fetele. Cine se face că nu ştie de politica de rapt rusă, acum după atâţia ani, şi nu e convins de asta, să am iertare - e un ticălos. Şi, în forme diverse, şi alte popoare au cunoscut acestea, căci nu numai românii n-au putut evita „Sfânta Rusie” ticăloasă (apropo, nici o ţară din lume nu se mai autointitulează „sfântă”, sfânt e un atribut al Divinităţii) şi ceatlăul rusesc. Iar acum, în anul de graţie 2022, agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei a pus capac la toate - sfidează toate ţările, Uniunea Europeană... însă vom reveni la asta.

Mariana Cioromila: Du-te, tinere, până atingi limita potenţialului tău

Alex VASILIU

Mariana Cioromila: Du-te, tinere, până atingi limita potenţialului tău

Întrerup însemnările despre interviurile lui George Enescu pentru a schiţa portretul artistului de teatru liric Mariana Cioromila, înălţată în Zborul Înalt la 18 mai.

pulspulspuls

Managerul şmardoi Grămadă, pus să lucreze la darea de seamă

Managerul şmardoi Grămadă, pus să lucreze la darea de seamă

Au luat-o băieţii în derâdere la început, dar auzim că, după olecuţă de reflecţie caldă la o berică rece, peste uichend, le-a mai venit mintea la cap. 

Caricatura zilei

Băsescu a pocnit, de data asta, o mașină

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.