Viceprimarul din Valea Lupului și-a dat demisia

duminică, 16 ianuarie 2022, 10:37
2 MIN
 Viceprimarul din Valea Lupului și-a dat demisia

Cristian Antici, viceprimar și consilier local în Valea Lupului, și-a anunțat demisia pe pagina sa de Facebook. Este nemulțumit de mărirea taxelor fără nici o justificare și de creșterea numărului de angajați în Primărie într-un context lipsit de transparență.Argumentele sale și le-a prezentat în postarea de mai jos:

”Iată că a trecut mai bine de un an de când îndeplinesc un dublu rol în administrația publică locală (cel de viceprimar și de consilier local) și doresc să vă prezint un sumar al principalelor activități pe care le-am desfășurat în cadrul primăriei din comuna noastră.
În urma alegerilor pentru Primărie și Consiliul Local, crezând, la fel ca o bună parte din cei aproape 3000 de votanți USR-PLUS și PNL, că cele două echipe împărtășesc aceleași valori, am format alianța pe care mulți cetățeni o vedeau ca pe o normalitate și mi-am asumat responsabilitatea de viceprimar al comunei. 

Am acceptat această provocare cu simț de răspundere. Nu a fost vorba de funcția în sine ci de posibilitatea de a implementa proiectele asumate, de a îmbunătăți activitatea din cadrul primăriei și de a veni în sprijinul cetățenilor, atunci când acest lucru a fost posibil.
Totuși, ușor-ușor, direcția colegilor noștri de alianță și a primarului pare să se fi schimbat. Numărul angajaților din primărie a continuat să crească, lipsa transparenței și a responsabilității caracterizează achizițiile directe, iar taxele și impozitele au fost mărite fără o justificare validă.
Consider că prezența mea în primărie în calitate de viceprimar ar însemna o acceptare tacită a lucrurilor pe care le consider împotriva principiilor pentru care am intrat în politică.

Prin urmare, după multiple încercări eșuate de corectare a direcției prin discuții cu colegii de alianță, aleg să îmi depun demisia din funcția de viceprimar și să lupt în continuare pentru îndeplinirea promisiunilor din poziția de consilier local.
O vom face împreună, noi echipa USR și cetățenii comunei Valea Lupului, care ne dorim debirocratizare, transparență, modernizare și corectitudine”.

Comentarii