(VIDEO) Detalii despre crima din spitalul din Neamţ. Femeia a țipat de două ori

sâmbătă, 11 ianuarie 2020, 12:07
2 MIN
 (VIDEO) Detalii despre crima din spitalul din Neamţ. Femeia a țipat de două ori

Directorul de îngrijiri de la Spitalul de Urgență Piatra-Neamț, o femeie de 49 de ani, a fost ucisă, vineri, de soț. Acesta a venit în vizită la spital, iar după discuții în contradictoriu, și-a înjunghiat soția în cabinetul în care încă lucra, ea fiind asistent șef în Secția de Chirurgie.

Potrivit relatarilor unor membri ai familiei, barbatul in varsta de 50 de ani devenise foarte violent, si suferea adevarate crize de gelozie pe fondul consumului de alcool. Potrivit procurorului de caz, Stelian Olteanu, femeia era maltratata continuu, de aceea a hotarat nu demult sa se separe de barbat, alegand sa se mute cu chirie intr-o locuinta din Piatra Neamt. Crizele barbatului nu s-au oprit, ba chiar din contra, s-au intensificat. Acesta o ameninta pe femeie cu moartea si o urmarea chiar si la serviciu. De multe ori, de frica sotului ei, aceasta îi ruga pe colegi sa o insoteasca atunci cand pleca spre casa.

Cu toate acestea, ea nu a depus niciodata plangeri la Politie si nici nu a cerut ordin de protectie. ”Victima nu solicitase ordin de protecție față de bărbat. De asemenea, în prealabil, nu ar fi depuse sesizări privind posibile acte de violență”, a declarat Georgiana Moșu, purtator de cuvant IPJ Neamt.

In urma cu putin timp, Anca Patriche a decis sa intenteze actiune de divort, si asta pare sa-l fi scos din minti pe sotul acesteia. Vineri, 10 ianuarie, in jurul orei 15:30, barbatul a intrat in Spitalul Judetean Neamt, in timpul programului de lucru al sotiei sale, inarmat cu un cutit cu lama de 30 de cm, dupa cum a precizat procurorul de caz. A urcat la etajul doi, la Sectia de Chirurgie, unde si-a gasit sotia intr-un birou. A intrat si el in incapere si a incuiat ușa, apoi i-a aplicat doua lovituri de cuțit. Una in zona toracia si una în gât. Victima a apucat sa țipe de doua ori, apoi s-a asternut tăcerea.

Citeşte mai mult pe tvmneamt.ro

Comentarii