(VIDEO) Ieşenii au protestat în număr mare împotriva modificărilor legilor Justiţiei: „Toader Tudorel / O slugă model”

sâmbătă, 23 decembrie 2017, 19:00
2 MIN

Câteva sute de persoane s-au strâns în piaţa Unirii şi protestează împotriva PSD-ALDE şi a legilor Justiţiei. 

(UPDATE 21:20) Protestul de la Iaşi s-a încheiat fără incidente. 

(UPDATE 21:03) Protestul de la Iaşi se apropie de final. În piaţă au mai rămas aproape 100 de persoane. 

(UPDATE 20:53) Câteva sute de persoane au mai rămas în aceste moment în Piaţa Unirii. La manifestaţie a participat şi deputatul Cosette Chichirău, una dintre vocile cele mai radical împotriva legilor Justiţiei. Ea a filmat şi a transmis live cu ajutorul telefonului pe parcursul manifestaţiei. 

(UPDATE 20:42) Manifestanţii au ajuns din nou în Piaţa Unirii. Numărul lor este în continuare foarte ridicat, în ciuda frigului pătrunzător.

(UPDATE 20:33) Coloana a intrat pe Independenţei. Vacarmul e infernal: fluiere, vuvuzele, oale bătute cu lingura şi scandările neîntrerupte.

(UPDATE 20:29) Dintre scandările protestatarilor s-au numărat: "Toader Tudorel / O slugă model", "Tudorel nu eşti ieşean / Marş la Dragnea-n Teleorman", precum şi tradiţionalele "PSD, ciuma roşie" şi "Hoţii".

(UPDATE 20:23) Oraşul e aproape pustiu, dar protestatarii par să-i dea viaţă.

UPDATE (20:00) Coloana compactă are aproximativ 300 de metri lungime. Automobilistii îi acompaniaza pe manifestanți cu claxoanele. Sunt în jur de 2.000 de persoane.

UPDATE (20:00) Manifestanţii merg pe Anastasie Panu, strigând "Veniţi cu noi!". Sunt în continuare aproximativ 1500 de protestatari. Coloana se întinde de la Hală până la Moldova.

UPDATE (19:45) Protestatarii au ajuns la Casa Pătrată. Ei strigă: “PSD ciuma roşie”; “Nu vrem o ţară de hoţi”

UPDATE (19:36) Pe un frig pătrunzător, manifestanţii, acum în număr de aproximativ 1500, au ajuns la sediul PSD.

UPDATE (19:29) Numărul persoanelor care protestează împotriva legilor Justiţiei a trecut de 1.000. Ei se îndreaptă spre sediul PSD, de pe Ştefan cel Mare. 

UPDATE (19:20) La proteste s-au strâns peste 600 de persoane, fiind unul din cele mai animate manifestaţii din ţară. Oamenii pleacă în marş spre sediul PSD şi Prefectură. 

TEXT INITIAL: Manifestaţia a fost organizată prin intermediul Facebook. Gestul lor este de admirat dacă ţinem cont de faptul că suntem aproape de ajunul Crăciunului, iar în plus condiţiile meteo nu sunt cele mai favorabile. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii