VIDEO: Petrecere cu sute de tineri la Tiki Village fără măști, mulți ”lipiți” unul de altul

duminică, 14 iunie 2020, 20:13
1 MIN
 VIDEO: Petrecere cu sute de tineri la Tiki Village fără măști, mulți ”lipiți” unul de altul

Un cititor ne-a trimis un clip video care a fost realizat noaptea trecută cu ocazia unei petreceri care a avut loc la „Tiki Village”. Din clip rezultă că petrecăreții au uitat de regulile de distanțare socială, și nu e clar ce măsuri au luat organizatorii pentru ca aceste reguli să fie respectate.

Pe pagina de Facebook „Tiki Beach” a fost postat încă de pe 9 iunie un mesaj în care erau anunțate „evenimente în aer liber” pe 12 și 13 iunie.
„Știm c-abia așteptați weekendul, noi la fel! Iată tot ce trebuie să știi despre weekendul acesta: evenimentele în aer liber încep de la ora 22.00 (vineri și sâmbătă), intrarea este 15 RON pentru domni, iar doamnele & domnișoarele au intrarea din partea locației. Rezervările se preiau telefonic”, se arată în mesaj. 

Aseară, în jurul orei 22.00, pe aceeași pagină de Facebook, a fost o transmisiune în direct din fața scenei, iar decorul este identic cu cel care apare în clipul trimis de cititorul nostru. Au fost numeroase momente în care tinerii au dansat în perechi, iar mulți nu au purtat măști. O oră și jumătate mai târziu, organizatorii anunțau: „la ora 02.00 se închide poarta, ca să știți”. 

Până la publicarea acestei știri, organizatorii nu au putut fi contactați telefonic pentru a-și exprima un punct de vedere.

Comentarii