5 trucuri de machiaj pentru ochelariste mai ales pentru vară

vineri, 10 iulie 2015, 18:34
2 MIN
 5 trucuri de machiaj pentru ochelariste mai ales pentru vară

Cel mai greu lucuru din lume pentru o purtătoare de ochelari este machiatul.

Liner-ul proporţional cu rama ochelarilor

Linia trasată cu liner-ul trebuie să fie proporţională cu dimensiunea ramelor. Astfel, dacă porţi rame cat-eye mai grosuţe sau, şi mai şi, de tipul Ray-Ban Wayfarer, modelul hipsteresc, ai nevoie de definire.

Nu te feri de la un super-cat eye, chiar şi pe timp de zi, nu uita că ochelarii diminuează din efect, aşa că o linie groasă de liner nu va părea ciudată.

Mai multă luminozitate

Dacă este un produs de make-up pe care să-l consideri BFF este iluminatorul. Cumpără-ţi mai bine o cremă cu irizare decât o pudră care s-ar putea strange în pliurile ochilor sau să se şteargă la frecarea ramelor de pielea feţei. Unde mai pui că este vară şi se va şterge oricum cu transpiraţia sau îşi va schimba proprietăţile din cauza temperaturii înalte.

Astfel, maschează cearcănele şi aplică sub ochi şi pe zona cu cearcăne, dar şi în colţul ochiului, acolo unde se uneşte cu nasul.

Pensează-ţi sprâncenele

Mai mult decât în cazul fetelor care nu poartă ochelari, tu trebuie să-ţi pensezi şi colorezi (dacă le ai blonde) sprâncenele pentru a adăuga definire feţei tale. De asemenea, ochelarii pun accent pe zona ochilor care trebuie să fie impecabilă.

Defineşte pomeţii

Precum spuneam, faţă de fetele care nu poartă ochelari, tu ai nevoie de mai multă definire, iar blush-ul este foarte important. Defineşte-ţi cu grijă obrajii, sub pomeţi, pentru a contrabalansa umbrele făcute pe faţă de ochelari.

Un ruj îndrăzneţ

Dacă nu-ţi place look-ul cat eye sau smokey şi preferi “sfântul nude” în zona ochilor, atunci foloseşte doar iluminatorul şi pune accentul pe buze, cu ajutorul unui ruj într-o nuanţă foarte îndrăzneaţă.

cosmopolitan.ro

 

Comentarii