De Business

Punem punctul pe știi

Apple pregăteşte lansarea celei mai mari game de produse din ultimii 25 de ani

joi, 28 august 2014, 11:03
1 MIN
 Apple pregăteşte lansarea celei mai mari game de produse din ultimii 25 de ani

Vicepreşedintele Apple Eddy Cue a declarat că Apple pregăteşte lansarea celei mai mari game de produse pe care am văzut-o în ultimii 25 de ani la companie. Din informaţiile apărute până acum ne putem face o idee despre ce este vorba.

iPhone 6. Se ştie aproape sigur că vor fi lansate două versiuni de iPhone, unul cu ecran cu diagonala de 4,7 inci şi un phablet cu diagonala ecranului de 5,5 inci.

iWatch. Potrivit multor surse, Apple va lansa pe 9 septembrie un ceas inteligent. Dispozitivul va avea funcţii de fitness şi va putea controla dispozitive electronice din casă.

Noi modele iPad Air şi iPad Mini, un iPad mai mare. Apple a început producţia acestor noi versiuni. Noile modele vor fi mai puternice şi ar putea dispune, la fel ca iPhone 5S, de cititor de amprente. Ecranul noului model de iPad mai mare ar urma să aibă diagonala de 12,9 inch, în condiţiile în care, în prezent, tabletele de la Apple sunt disponibile în două variante – cu ecran de 9,7 inci sau 7,9 inci.

Un nou MacBook. Se pare că este vorba de un model cu ecran cu diagonala de 12 ani. Acesta va dispune de o rezoluţie mai mare decât MacBook Air.

Un nou model Apple TV. Compania ar putea introduce un nou model de Apple TV, care va beneficia de conţinut exclusiv în urma unor parteneriate încheiate de companie cu diverse grupuri media.

 

Comentarii