N

Căldura din weekend a adus încasări mari la ştrand şi la Ciric

N

marți, 27 mai 2014, 01:50
2 MIN
 Căldura din weekend a adus încasări mari la ştrand şi la Ciric

\N

Căldura din weekend i-a alungat pe ieşeni din case spre piscine şi la iarbă verde. Sute de persoane şi-au petrecut sfârşitul de săptămână la Ciric, la ştrandul municipal sau pe plaja de la Purcica, iar Primăria a înregistrat încasări ridicate.

Primul weekend de la ştrandul municipal a adus încasări mai mari municipalităţii decât toată săptămâna de la Ciric. Ieşenii au profitat din plin de soare şi de piscinele proaspăt deschise şi au cheltuit sâmbătă şi duminică în jur de 4.000 de lei, ziua de duminică fiind mai aglomerată.

Spre comparaţie, ieşenii au cheltuit la baza de agrement Ciric peste 3.200 de lei pe tot parcursul săptămânii trecute, cele mai multe încasări fiind realizate duminică, când municipalitatea a încasat 1.870 de lei. Dintre toate obiectivele de la Ciric, bărcile şi hidrobicicletele au fost în topul preferinţelor. Ieşenii au cheltuit pentru plimbări pe luciul apei 2.135 de lei, pe tot parcursul săptămânii trecute, din care 1.140 de lei în ziua de duminică şi 570 lei, sâmbătă.

Restul obiectivelor nu prea au avut căutare. Pentru plimbările cu telescaunul, ieşenii au cumpărat bilete de doar 350 de lei în weekend, pentru căţărări 446 lei, iar pentru piscina mare 83 lei. O altă destinaţie preferată de ieşeni în weekend a fost plaja Nicolina, unde vizitatorii au cheltuit în weekend aproape 4.500 de lei. Ziua de sâmbătă a fost mai aglomerată, Primăria încasând peste 2.600 lei.

Comentarii