Campanie împotriva secetei

vineri, 05 mai 2017, 01:43
3 MIN
 Campanie împotriva secetei

 

CSM Poli vrea să încheie luni, în meciul cu Pandurii, seria de 335 de minute fără gol marcat. Doar Frăsinescu are mici probleme de natură medicală
 
 
CSM Politehnica Iaşi şi-a propus să întrerupă seria lungă, fără gol marcat, din Liga I de fotbal. După trei remize consecutive albe, la Voluntari, acasă, cu ASA Târgu Mureş şi la Chiajna, formaţia ieşeană nu concepe să nu înscrie luni, în disputa cu Pandurii Târgu Jiu, din etapa a II-a a returului play-out-ului. “E foarte bine că nu am pierdut de atâtea etape, însă a venit momentul să câştigăm. Nu am mai făcut-o de trei runde, a venit momentul să o facem. Pentru aceasta, firesc, e nevoie să înscriem. E îngrijorător că nu am marcat de trei partide, însă sunt optimist că vom întrerupe cu Pandurii această serie neagră. E limpede, n-avem voie să facem niciun pas greşit!” a declarat preşedintele executiv al CSM Politehnica, Florin Prunea.
Deşi adversarul este unul extrem de modest, gorjenii, care au un lot subţire şi probleme financiare importante, elemente care i-au dus pe locul de baraj, la egalitate de puncte cu Concordia, care ocupă prima poziţie retrogradantă, ieşenii nu-şi subestimează adversarul. “Trebuie să fim foarte atenţi, Pandurii îşi joacă una dintre ultimele şanse de a scăpa de emoţiile retrogradării. Pentru a ne pune în valoare plusul de valoare şi a-i învinge trebuie să fim concentraţi la maximum” a mai spus Prunea.
Acesta s-a arătat optimist că antrenorul Eugen Neagoe va avea la dispoziţie tot lotul de jucători în disputa din prima zi a săptămânii viitoare, care va începe la ora 18:00. “Jucătorii care au acuzat probleme medicale înainte de meciul cu Chiajna sau în timpul lui, Mihalache şi Grahovac, sunt apţi sută la sută. S-au antrenat normal în ultimele zile, antrenorul poate conta pe ei. Şi Ciucur a lucrat la capacitate normală toată săptămâna, el fiind recuperat de mai mult timp. Frăsinescu a acuzat mici dureri, nu s-a putut antrena joi, însă nu cred că sunt probleme serioase. Sunt şanse foarte mari ca el să fie apt, iar antrenorul să aibă la dispoziţie tot lotul de jucători în disputa de luni”.
.
 
 
 
Semifinală de Cupă în Copou
 
Până la meciul cu Pandurii, stadionul “Emil Alexandrescu” va mai găzdui o partidă oficială. Astăzi, de la ora 13:00, Navobi Iaşi va juca în compania CSŞ Tîrgovişte, în semifinalele Cupei României la fotbal feminin. Formaţia pregătită de Adrian Ambrosie are prima şansă la calificarea în ultimul act al competiţiei. Pe lângă avantajul terenului propriu, ieşencele au şi un important atu moral, în disputa din acest sezon din campionat moldovencele câştigând cu 5-0 în Copou. În plus, Navobi va fi stimulată şi de faptul că ar putea emite chiar pretenţii la cucerirea trofeului, finala Cupei urmând a se derula pe 14 mai tot la Iaşi.  Prima finalistă a competiţiei interne numărul 2 este Olimpia Cluj, grupare care a trecut cu 6-0 de Heniu Prundu Bârgăului în cealaltă semifinală. 
 
 

    

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii