N

Copiii lui Adrian Iovan se judecă cu statul pentru pensia pilotului. Ce sumă uriaşă pretind

N

vineri, 11 aprilie 2014, 09:57
1 MIN
 Copiii lui Adrian Iovan se judecă cu statul pentru pensia pilotului. Ce sumă uriaşă pretind

\N

La fix două luni după ce Adrian Iovan a murit în accidentul aviatic, Casa Judeţeană de Pensii Ilfov a primit o somaţie prin care Albert (7 ani), reprezentat de Romaniţa Iovan, şi Irina (30 de ani), vor să încaseze pensia lui Adrian Iovan, din perioada 1 august 2011, până la sfârşitul anului trecut. Adică, aproape trei miliarde de lei.Pentru a demonstra că nu are de ce să plătească această sumă urişă, Casa Judeţeană de Pensii Ilfov s-a adresat Instanţei şi a contestat în urmă cu câteva zile somaţia.

Nu există nici un titlu executoriu. Nu avem de ce să dăm aceşti bani şi vom demonstra asta în Instanţă. Adrian Iovan şi-a încasat pensia, dar şi suma de peste 14.000 de lei, drept obţinut în Justiţie, pentru pensia de serviciu, care i-a fost virată în cont în septembrie 2012. Din 1 mai 2012, pensia i-a fost suspendată pentru că s-a angajat la Şcoala Superioară de Aviaţie„, ne-au precizat surse din cadrul Casei Judeţene de Pensii Ilfov, potrivit click.ro.

Pentru a scăpa de problemele financiare, Adrian Iovan a încercat să-şi vândă până şi casa din Otopeni, în care locuia. Aşa a ajuns ca în 2012, în loc să se bucure de pensionare şi să-şi petreacă timpul cu fiul său Albert, s-a angajat ca instructor de zbor la Şcoala Superioară de Aviaţie.
 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii