De Business

Punem punctul pe știi

Cu ce bagaje au voie în avion clienţii TAROM? Vezi politica de acceptare a bagajelor

marți, 23 aprilie 2013, 18:10
2 MIN
 Cu ce bagaje au voie în avion clienţii TAROM? Vezi politica de acceptare a bagajelor


De asemenea, pasagerii clasei Business pot transporta gratuit trei piese de bagaj, fiecare cu greutatea de cel mult 23 kg în preţul biletului de avion, iar membrii Frequent Flyer SkyTeam Elite / Elite Plus pot transporta gratuit două piese de bagaj a câte maximum 23 kg la clasa Economy şi patru bagaje a câte maximum 23 kg la clasa Business.

La bagajul transportat în cală se adaugă un bagaj de mână cu greutatea de cel mult 10 kg care poate fi transportat în cabină.

‘Serviciile companiei TAROM sunt complementare nevoilor pasagerilor noştri şi de aceea mizăm atât pe siguranţă, cât şi pe confort. Luând în considerare schimbările rapide care au loc în piaţa traficului aerian internaţional, TAROM şi-a menţinut strategia comercială în funcţie de nevoile pasagerilor în particular şi de cererea de pe piaţă, în general. Actuala politică a companiei TAROM de transport al bagajelor se aplică de aproximativ doi ani şi va fi menţinută indiferent de schimbările celorlalţi transportatori aerieni din piaţă’, arată Christian Heinzmann, director general executiv al companiei TAROM.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. (YahooNews)

Comentarii