Curba de la Sârca a mai făcut o victimă: o doctoriţă din Roman

marți, 23 decembrie 2014, 02:55
2 MIN
 Curba de la Sârca a mai făcut o victimă: o doctoriţă din Roman

Cauza accidentului: viteza neadaptată.

Accidentul în care a fost implicată doctoriţa Ramona Epure, din Roman, a avut loc în curba periculoasă de la Sârca, şi s-a datorat vitezei cu care circula aceasta, dar şi carosabilului umed.

Poliţiştii au precizat că femeia în vârstă de 35 de ani se afla la volanul unui autoturism Daihatsu şi circula dinspre Târgu Frumos către Iaşi cu viteză. Într-o curbă la stânga, femeia a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în co­liziune violentă cu un Renault în care se aflau doi bărbaţi din Bălţaţi.

După coliziune, autoturismul doctoriţei s-a răsturnat cu roţile în sus. Ceilalţi şoferi au sunat la 112, iar şoferiţa a fost transportată la spital în stare gravă. „Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la un accident, în afara localităţii Bălţaţi, la ora 8.55, sâmbătă. Ramona E., în vârstă de 35 de ani, se afla la volanul unui autoturism, iar la o curbă la stânga nu a adaptat viteza la carosabilul umed şi s-a ciocnit de un autoturism care circula din sens opus. În urma accidentului, şoferiţa a fost rănită şi transportată la spital pentru îngrijiri me­dicale, iar ceilalţi doi pasageri din Renault au suferit leziuni uşoare“, a precizat Mădălin Ţăranu, comisar în cadrul Poliţiei.
 

Comentarii