Deputatul Nicu Bănicioiu se va întoarce la Iaşi călare pe un cal alb şi ţanţoş, dar tare costeliv

miercuri, 09 august 2017, 01:50
2 MIN
 Deputatul Nicu Bănicioiu se va întoarce la Iaşi călare pe un cal alb şi ţanţoş, dar tare costeliv

Mister Şalaru, fostul şef al conservatorilor ieşeni şi maestru al combinaţiilor politice pe muchie de cuţit până mai an, cică ar urma să mai repurteze un mic eşec politic, după cel în urma căruia nu a primit nimic la marea împărţeală a posturilor de după câştigarea alegerilor.

Socoteala de acasă a acestuia şi a detaşamentului lui de juniori curajoşi care s-au rupt cu tupeu de ALDE era ca ei să pună pe picioare viitoarea filială judeţeană a partidului Pro România, partid năşit la centru de fostul copreşedinte al ALDE Dan Constantin, Ăla Micu’ după cum îl porecleau unii, după ce acesta a fost dat afară din partid de Tăriceanu.

Socoteala de acasă, de la Iaşi, nu s-ar mai fi potrivit cu aia din târg, de la Bucureşti, zice-se, după ce Ponta ar fi bătut palma cu Ăla Micu să vină şi el cu o felie groasă din PSD la partiduleţ, ca să candideze la prezidenţialele din 2019 pe lista lor. Ca urmare, cică în cadrul negocierilor mai ample de la Bucureşti s-ar fi decis ca viitor şef al filialei de la Iaşi să fie, atenţiune-atenţiune, dipotatul Bănicioiu, stimaţi telespectatori, personaj bun prieten cu Ponta încă de pe vremea când mergeau împreună la fete vinerea seară.

Ce legătură are asta cu Prefectura? Nu, nu vă gândiţi la prostii, ci la schimbarea recentă a subprefectului, amic cu amicii de mai sus? Hm, ce să fie: nu-i nimic, a trecut acceleratul! 

Scandal mare în partidoi: se anunţă bubuială la vârf

Scandal mare la vârf la partidoi, alaltăieri, după şedinţa Coaliţiei. Aicea zice-se că premierul Tudose a avut o ceartă la cuţite cu Dragnea, iar la un moment dat premierul chiar l-ar fi înjurat şi i-ar fi spus să plece în concediu, „…să te răcoreşti, că parcă ţi-a luat Dumnezeu minţile în ultima vreme“. Se mai zice că, în toiul certei, peste ei a dat Tăriceanu, care şi-a luat şi el o înjurătură de la Dragnea, că intră nechemat.

După cearta asta, după cum spune deputatul R. Turcescu pe Feisbuc, Dragnea a trimis deputaţilor mesajul din poza de mai jos, iar Turcescu, după ce l-a primit, a scris asta pe Feisbuc: «Nesimţirea lui Dragnea atinge cote maxime: azi (ieri, n.r.) am primit sms-ul de mai jos la ora 16.00. Spre seară citesc ştirea că Dragnea a plecat în… concediu! Şi şi-a delegat atribuţiile lui Iordache. Dragnea, eşti un mare nesimţit!». Mda, consimţim. 

****** PONT ******

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare. Asta ca să nu ziceţi că nu v-am spus!

 

Comentarii