De Sănătate

Punem punctul pe știi

După mai multe pahare, glumele se termină rău. Vecinul i-a tăiat penisul cu drujba

marți, 29 noiembrie 2016, 02:50
2 MIN
 După mai multe pahare, glumele se termină rău. Vecinul i-a tăiat penisul cu drujba

Un bărbat din Vânători a rămas fără penis după ce un amic i l-a tăiat în glumă, cu o drujbă. Faptul a avut loc sâmbătă, spre seară. 

Victima, un bărbat în vârstă de 53 de ani, tăia lemne cu un vecin, în curtea casei sale, iar după mai multe pahare de ţuică, vecinul care venise să taie lemne cu drujba, s-a prefăcut în glumă că vrea să-l atingă cu drujba pe acesta. Gluma a devenit serioasă în momentul în care drujba chiar l-a atins pe vecin şi i-a secţionat penisul.

Imediat, rudele bărbatului au sunat la 112, iar o ambulanţă a mers la faţa locului şi a preluat victima pe care au transportat-o la spital. În momentul de faţă, acesta se află internat în Clinica de Urologie a Spitalului „Dr. C.I. Parhon“. „Pacientul a fost operat în cursul zilei de sâmbătă, când s-a făcut hemostaza, adică oprirea hemoragiei. Starea sa nu este foarte gravă, se recuperează, însă putea fi mult mai rău din cauza hemoragiei existente. Mesajul nostru este să se acorde mai multă atenţie în această perioadă acestor situaţii, adică să avem mereu în vedere cine şi cum manipulează aceste instrumente, deoarece pot fi urmări tragice. Combinaţia drujbă-alcool nu este una potrivită“, a precizat dr. Ionuţ Nistor, purtător de cuvânt al unităţii medicale.

Poliţiştii au precizat că a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de loviri şi alte violenţe. „Poliţiştii au deschis un dosar penal în această cauză după ce au fost sesizaţi că un bărbat a tăiat organele genitale ale unui vecin. În această cauză sunt făcute cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei. (Andrei DÎSCĂ, Mădălina OLARIU)

Comentarii