EXCLUSIV: Accident mortal la Războieni: Lovită în plin când trecea strada

vineri, 12 decembrie 2014, 03:00
1 MIN

O femeie şi-a pierdut viaţa aseară încercând să traverseze drumul european la Războieni, lângă Târgu Frumos. Femeia în vârstă de 72 de ani, Ecaterina Ciofu, tocmai coborâse dintr-un microbuz şi venise de la Iaşi, unde fusese la spital.

Accidentul a avut loc aseară în jurul orei 17.30, chiar în dreptul fostei firme Avicola. Victima a încercat să traverseze strada imediat după ce a trecut un camion, şi nu a observat o autoutilitară Renault care mergea către Iaşi. Autoutilitara a izbit-o pe femeie în plin, cu partea stângă faţă. În urma accidentului, femeia a fost pur şi simplu aruncată în rigola de pe marginea drumului european

„Şoferul a spus că  nu a văzut-o deoarece din partea opusă circulau multe maşini, iar farurile acestora îi intrau în ochi. A venit un echipaj de la ambulanţă care a încercat să o resusciteze dar murise deja“, a povestit un localnic.

Poliţiştii l-au testat pe şoferul autoutilitarei, şi acesta nu se afla sub influenţa alcoolului. În zona unde a avut loc accidentul nu se află nicio trecere de pietoni. De asemenea, în zona respectivă unde a avut loc accidentul, unii şoferi care circulă dinspre Târgu Frumos către Iaşi, calcă acceleraţia deoarece este ieşire din localitate. Poliţiştii urmează să stabilească dacă şoferul avea viteză în momentul producerii accidentului.
 

Comentarii