Fenechiu şi colegii lui de Penitenciar, puşi să se se spele pe dinţi cu pastă expirată

marți, 10 martie 2015, 02:50
1 MIN
 Fenechiu şi colegii lui de Penitenciar, puşi să se se spele pe dinţi cu pastă expirată

Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului Iaşi a aplicat o amendă de 10.000 de lei reprezentanţilor Penitenciarului Vaslui

 

 Reclamaţia unui deţinut a dus la aplicarea unei amenzi usturătoare pentru reprezentanţii Penitenciarului Vaslui, acolo unde au ajuns de câteva săptămâni fraţii Lucian şi Relu Fenechiu.
 
Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului Iaşi au amendat cu 10.000 de lei instituţia vasluiană dispunând, de asemenea, retragerea a aproximativ 60 de tuburi de pastă de dinţi care ar fi fost expirate. Reprezentanţii Penitenciarului au contestat în instanţă amenda primită, procesul fiind înregistrat la Judecătoria Vaslui.
 
"Penitenciarul îşi afirmă buna-credinţă, fiind consumatorul final al produsului pentru care s-a primit declaraţie de conformitate de la furnizor. Noi nu avem capacitatea de a stabili dacă un produs sau termenul de valabilitate este contrafăcut. Responsabilitatea revine furnizorului. Noi am făcut mai multe obiecţii în urma controlului de la Protecţia Consumatorului. Aşteptăm soluţionarea contestaţiei", a precizat Nicolae Toma, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Vaslui.
 
La instituţia vasluiană au ajuns de la finele lunii trecute şi fostul liberal Relu Fenechiu, după ce regimul de executare a pedepsei acestuia a fost modificat în semideschis.
 
 
 
 

 

Comentarii