Immobile, salvatore della patria!

marți, 11 octombrie 2016, 01:43
2 MIN
 Immobile, salvatore della patria!
 
Atacantul de la Lazio a înscris două goluri în finalul partidei din Macedonia aducând o victorie ce părea să se îndepărteze. Islanda vrea şi la Mondiale!
 
 
Meciul cel mai dramatic al primei zile din runda a treia a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din Rusia s-a înregistrat la Skopje în grupa G. Italia a învins cu mult noroc o echipă a Macedoniei care cu câteva zile în urmă fusese învinsă pe teren propriu de Israel. Italienii au marcat primii prin Belotti (’27), însă temuta defensivă a italienilor a cedat în numai două minute, 57 şi 59, la golurile înscrise de Nesterovski şi Hasani. Salvarea echipei pregătite de Giampiero Ventura s-a numit atacantul Cro Imobile, care a egalat în min. 75 şi a egalat cu o lovitură de cap în timpul suplimentar. În aceeaşi grupă, Diego Costa şi Nolito au semnat golurile victoriei Spaniei cu 2-0 la Shkodër în faţa Albaniei (Llullaku nu a jucat în acest meci), iar Israel a învins cu 2-1, la Ierusalim, echipa principatului Liechtenstein. Spania şi Italia conduc cu câte 7 puncte, flancate de Israel şi Albania cu un punct mai puţin.
În grupa D, marea surpriză s-a numit Georgia, care a smuls o remiză la Cardiff în faţa Ţării Galilor. Vedeta Realului, Gareth Bale a marcat în min. 10 şi totul conducea spre un succes confortabil al velşilor, însă în min. 57, gruzinii au egalat prin Okriaşvili şi meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1. Un meci animat, cu accente dramatice, a fost şi Serbia – Austria. Gazdele au câştigat cu 3-2 prin golurile marcate de Mitrovic (‘6, ’23) şi Tadic (’74), respectiv, Sabitzer (’16) şi Janko (’82). Irlanda a câştigat la Chişinău cu 3-1. Serbia şi Irlanda au punctaj maxim după trei runde, 7 puncte, urmate de Ţara Galilor cu 5 puncte.
În fine, la Reykjavik, Islanda a câştigat derbiul grupei I, 2-0 cu Turcia: Au marcat Toprak (’42 – autogol) ţo Finnbogason (’44). În rest, rezultate normale: Ucraina – Kosovo 3-0 şi Finlanda – Croaţia 0-1 (gol, Mandzukic, min. 18). Clasament: 1. Croaţia – 7 p; 2. Islanda – 7 p; 3. Ucraina – 5 p; 4. Turcia – 2 p; 5. Finlanda – 1 p; 6. Kosovo – 1 p.

    

Comentarii