Incendiu masiv în toiul nopţii, în parcul de autobuze (FOTO)

duminică, 31 august 2014, 12:47
1 MIN

Patru autocare, dintre care unul aparţinând firmei de transport Atlassib, au ars ca nişte torţe în noaptea de sâmbătă spre duminică în zona Doi Băieţi. Acestea erau parcate în spatele supermarket-ului „K max“, din Tătăraşi.

De asemenea, firma în curtea căreia erau parcate cele patru autocare mistuite de flăcări se află pe strada Aurel Vlaicu. Incendiul a început în jurul orei 3, iar pentru pompieri a fost foarte grea lupta cu focul deoarece cele patru autocare se aflau parcate unul lângă celălalt, cu o distanţă foarte mică între ele.

„Solicitarea la incendiu a fost la ora 03.04, iar la faţa locului au fost trimise trei autospeciale. Toate autocarele erau funcţionale. Două dintre ele au ars în proporţie de 100/%, unul 60%, iar al patrulea a fost salvat. De asemenea, a mai ars un camion dezafectat, aflat în spatele autocarelor. Incendiul a fost stins de către pompieri la ora 4.02“, a precizat Silvia Bolohan, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Din primele cercetări a reieşit faptul că incendiul s-a datorat unui scurtcircuit. Potrivit unor surse din cadru poliţşiei, firma care folosea autocarele se ocupă cu transportul angajaţilor de la compania Delphi, din Miroslava.

 

Comentarii