De Sănătate

Punem punctul pe știi

Inedit: Cursuri despre empatie şi interacţiunile emoţionale cu pacienţii, predate asistenţilor medicali ieşeni

miercuri, 01 martie 2017, 02:50
1 MIN
 Inedit: Cursuri despre empatie şi interacţiunile emoţionale cu pacienţii, predate asistenţilor medicali ieşeni

În luna martie, reprezentanţii Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali, filiala Iaşi, organizează 23 de cursuri pentru asistenţii medicali de la diferite spitale din oraş. Acestea vor începe de pe data de 3 martie, primul curs fiind despre „Obstetrică şi Ginecologie – Urgenţe“, care va fi susţinut de asist.med. Maria Bolotă. 

Alte teme abordate vor fi despre empatie şi interacţiunile emoţionale cu pacienţii, prevenirea infecţiilor chirurgicale, îngrijirea pacienţilor cu diabet zaharat, resuscitarea cardiopulmonară de bază sau managementul durerii în cancer.

Pe data de 20 martie, asistenţii de la Spitalul de Copii „Sf. Maria“ şi „Sf. Spiridon“ vor putea participa la seminarul gratuit „Comunicarea cu pacientul pediatric“, respectiv „Legislaţie pentru asistenţii medicali“, în limita a câte 50 de persoane, care să aibă maxim o participare într-un an calendaristic. Înscrierea la cursuri se face pe site-ul www.oamr-iasi.ro, după achitarea taxei de participare în valoare de 35 lei/100 lei, la una dintre filialele UniCredit Bank Iaşi. 

 

Comentarii