Julia Roberts va juca rolul unei mame într-o dramă regizată de Peter Hedges

miercuri, 25 octombrie 2017, 08:59
2 MIN
 Julia Roberts va juca rolul unei mame într-o dramă regizată de Peter Hedges
Actriţa Julia Roberts va juca rolul unei mame în drama ”Ben is Back”, regizată de Peter Hedges, nominalizat la Oscar pentru scenariul filmului ”Totul despre băieţi/ About a Boy”, personajul principal din această peliculă urmând să fie interpretat de fiul cineastului, Lucas Hedges, nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar în ”Manchester by the Sea”, informează hollywoodreporter.com.

Peter Hedges, cunoscut şi pentru filmul ”Necazurile lui Gilbert Grape/ What's Eating Gilbert Grape”, a scris şi scenariul pentru acest lungmetraj pe care îl va regiza. Acţiunea filmului ”Ben is Back” va avea loc pe parcursul a 24 de ore şi îl va avea în centru pe Ben Burns (Lucas Hedges), care îşi surprinde familia întorcându-se acasă în Ajunul Crăciunului. Mama lui Ben, Holly Burns (Julia Roberts), află curând că fiul său se află în continuare în pericol. Filmările pentru această producţie vor începe în luna decembrie, în New York.

Lucas Hedges va putea fi văzut în curând în filmul de debut în regie al actriţei Greta Gerwig, ”Lady Bird”, şi în drama ”Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, regizată de Martin McDonagh. Aceste pelicule vor fi lansate pe 3, respectiv pe 10 noiembrie în Statele Unite ale Americii, potrivit imdb.com.  Julia Roberts va apărea în adaptarea cărţii ”Wonder”, de R.J. Palacio, best-seller New York Times, alături de Owen Wilson şi Jacob Tremblay. Filmul va avea premiera pe 17 noiembrie în SUA. 

Născută pe 28 octombrie 1967, Julia Roberts a hotărât să devină actriţă după ce fratele său, Eric Roberts, a cunoscut succesul în industria cinematografică. A debutat în 1988 şi, după doi ani, filmul ”Frumuşica/ Pretty Woman” i-a adus celebritatea. Au urmat comediile romantice ”My Best Friend's Wedding” (1997) şi ”Notting Hill” (1999). A refuzat rolul din comedia premiată cu Oscar ”Shakespeare in Love” (1998), jucat ulterior de Gwyneth Paltrow, însă a primit un premiu al Academiei de film americane pentru ”Erin Brockovich” (2000). În luna aprilie, Julia Roberts a fost desemnată pentru a cincea oară ”cea mai frumoasă femeie din lume” de revista People.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii