Luni, zi secetoasă: Străzi fără apă rece sau caldă din cauza unor lucrări

sâmbătă, 02 august 2014, 01:55
2 MIN
 Luni, zi secetoasă: Străzi fără apă rece sau caldă din cauza unor lucrări

Apa caldă va fi întreruptă luni timp de aproximativ 9 ore. Dalkia Termo Iaşi a anunţat desfăşurarea unor lucrări de înlocuire a conductelor pe străzile Petru Movilă şi Varianta Uzinei, în cadrul pro­iectului cu finanţare europeană de reabilitare a magistralei 2 de termoficare.

În intervalul estimat 8.00-17.00 urmează să fie montată reţeaua provizorie pentru alimentarea consumatorilor în pe­rioada execuţiei lucrărilor. Întreruperea apei calde îi va afecta pe clienţii din zona Gară – Centru.

La rândul său, ApaVital a anunţat desfăşurarea unor lucrări pentru realizarea unei legături între două conducte situate pe strada Iancu Bacalu. Ca urmare, va fi întreruptă furnizarea apei po­tabile luni, în intervalul orar estimat 9.00-17.00, către ieşenii de pe străzile Iancu Bacalu, Buz­nea, Tănăsescu şi Splai Bahlui mal stâng, zona cuprinsă între stra­da Palat şi Bahlui. Lucrările se vor desfăşura în carosabil, cu restricţie parţială de circulaţie în zo­na de intervenţie.

„În vederea evitării efectelor negative cau­zate de lipsa apei, ApaVital roagă consumatorii afectaţi să-şi creeze rezerve de apă pentru pe­rioa­da de întrerupere. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, clienţii pot suna la numărul de telefon 0232.969“, au precizat reprezentanţii furnizorului de servicii de apă-canal.
 

Comentarii