N

Micii, interzişi în Centru! Festivalul Verii şi Zilele Prieteniei, sărbătorite doar cu bere

N

miercuri, 14 mai 2014, 01:50
2 MIN
 Micii, interzişi în Centru! Festivalul Verii şi Zilele Prieteniei, sărbătorite doar cu bere

\N

Ambele vor fi în faţa Palatului, în weekenduri diferite. Primăria a interzis micii.

Vara va debuta la Iaşi cu două festivaluri ale berii, care vor fi organizate în faţa Pa­latului Culturii. Primul eve­niment va avea loc în perioada 28 mai – 2 iunie şi se va intitula „Festivalul Verii“, fiind iniţiativa unei companii producătoare de bere. Cel de-al doilea festival va avea loc în weekendul de pe 7 şi pe 8 iunie, tot în faţa Palatului Culturii, fiind vorba de Zilele Prieteniei. Ieşenii vor avea parte la ambele evenimente de spectacole pe o scenă ame­najată în faţa Palatului Culturii, produse de fast-food şi multă bere. Primăria a pri­mit deja solicitările din par­tea organizatorilor şi urmează să le emită avizele necesare.

Municipalitatea a interzis grătarele cu mici şi cârnaţi. „Cerinţele noastre au fost foarte clare, atât în privinţa consumului de băuturi al­coolice, cât şi în privinţa produselor alimentare. Nu dorim să transformăm es­planada Palatului Culturii în restaurant, în care să se servească produse care să se aducă prejudicii de imagine oraşului“, a spus Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Reprezentanţii municipa­li­tăţii au mai precizat că nu au primit cereri din partea or­ganizatorilor de la Festivalul Berii, devenit o tradiţie în ultimii ani la Iaşi. „Festivalul Berii nu se mai ţine. Nu am primit nicio solicitare pentru zona Sarmisegetuza“, a mai spus Sebastian Buraga.

Comentarii