Monica Anghel, dată afară şi de la radio şi de la Antena 1

miercuri, 20 august 2014, 22:05
2 MIN
 Monica Anghel, dată afară şi de la radio şi de la Antena 1

La 43 de ani, Monica Anghel se vede nevoită să se reîntoarcă la prima dragoste: muzica. Solista a fost pusă “pe liber” după ce şapte ani a realizat matinalul de la postul de radio Europa FM şi nici din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, nu va mai face parte.

Un nume cu greutate în muzica românească, Monica Anghel se reorientase în ultimii şapte ani şi reuşise chiar să facă o carieră ca DJ de radio. Vedeta prezenta matinalul de la Europa FM, împreună cu George Zafiu şi cu Vlad Petreanu. Deşi îi convenea colaborarea de minune, mai ales că îi aducea un venit substanţial, zilele trecute Monica a fost pusă în situaţia ingrată de a pune căştile de la radio în cui. Nu a fost alegerea ei, ci mai-marii postului au decis să facă un alt gen de matinal, orientat pe ştiri, nu pe divertisment.

„S-a închis colaborarea mea cu ei. S-a terminat contractul şi asta a fost. A fost o hotărâre luată de comun acord. Din câte am înţeles, intenţia lor este să facă un matinal orientat mai mult pe ştiri. Eu însă sunt om de divertisment, sunt actriţă, sunt artistă, nu mă mai regăseam în acest format. Publicul s-a obişnuit cu mine într-un fel. Consider că în cei şapte ani la radio am fost destul de echilibrată. După aproape şapte ani, şi eu, şi ei, am zis că trebuie să fac şi altceva şi asta a fost”, a declarat solista.

Mai trist este că Monica a mai primit o lovitură, căci a rămas şi fără locul pe care-l avea în juriul emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, unde lucrase alături de Horia Brenciu, Pepe şi Andrei Aradits.

 

Comentarii