Patru bărbaţi în toată firea au fost arestaţi după ce au bătut crunt un puştan

miercuri, 26 octombrie 2016, 01:53
2 MIN
 Patru bărbaţi în toată firea au fost arestaţi după ce au bătut crunt un puştan

Agresorii s-ar fi supărat pe victimă pentru că fuseseră acuzaţi de un furt de telefon.

Patru localnici în toată firea, având între 25 şi 57 de ani, din Tansa, au fost ridicaţi alaltăieri de către poliţişti după ce au sechestrat şi bătut un vecin în vârstă de 18 ani, prieten cu ei. Aceştia au intrat peste victimă în casă, apoi l-au transportat cu forţa în casa unuia dintre agresori, unde i-au aplicat o bătaie soră cu moartea. Agresorii le-au spus poliţiştilor că victima, în vârstă de 18 ani, i-a acuzat de furtul unui telefon mobil.

„Poliţiştii ieşeni au reţinut patru persoane, pentru infracţiunile de violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal. Cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 57 de ani, sunt din comuna Tansa. În urma cercetărilor a rezultat că, în noaptea de 22 spre 23 octombrie, cei patru ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei persoanei vătămate, unde unul dintre aceştia ar fi spart uşa de acces în locuinţă şi ar fi pătruns în interior. Apoi, persoana vătămată ar fi fost dusă în casa unui bărbat bănuit de comiterea faptei, unde ar fi fost agresată. Cercetările continuă pentru stabilirea situaţiei de fapt“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei.

Toţi patru indivizi au fost prezentaţi ieri judecătorilor cu propunere de arestare, iar trei dintre ei vor sta în arest 30 de zile. Al patrulea a primit de la judecători interdicţie de a ieşi din casă pentru o lună de zile. 

Comentarii