Practica de vară le poate aduce studenţilor de la UMF Iaşi premii în bani

marți, 07 iulie 2015, 01:56
1 MIN
 Practica de vară le poate aduce studenţilor de la UMF Iaşi premii în bani

Studenţii Universităţii de Medi­cină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iaşi, înscrişi la proiectul european med­CAREER, au posibilitatea să petreacă această vară făcând o serie de stagii gratuite la care, înscrişi fiind, pot să participe la finalul proiectului la câştigarea unor premii.

Studenţii pot să aleagă în perioada următoare din mai multe stagii care se vor desfăşura şi la care se pot înscrie în funcţie de disponibilitatea exper­ţilor med­CARE­ER. „Stagiile presupun participarea obligatoriu la un singur stagiu practic, dar dacă se doreşte se poate participa la mai multe. Dacă nu reuşiţi să participaţi în prima perioadă, atunci vă puteţi înscrie în cea de-a doua“, au transmis organizatorii proiectului.

Prima perioadă se va desfăşura între 25 iunie şi 1 august, în timp ce a doua va începe de pe 24 august şi se va termina pe 30 noiembrie 2015. Odată cu prima participare în cadrul stagiilor, studenţii vor primi un caiet de practică. Acesta trebuie păstrat şi completat până la finalul proiectului din noiembrie 2015. Stu­denţii care îndeplinesc toate cerinţele şi care păstrează aceste caiete de practică au şansa de a câştiga unul dintre cele două premii, de 900 de lei sau de 450, la finalul proiectului.
 

Comentarii