Prima şedinţă a Guvernului Tudose a început. Miniştrii, moment de reculegere pentru militarii morţi în Argeş

vineri, 30 iunie 2017, 16:23
2 MIN
 Prima şedinţă a Guvernului Tudose a început. Miniştrii, moment de reculegere pentru militarii morţi în Argeş

Prima şedinţă a Guvernului Tudose a început, vineri, la Palatul Victoria, miniştrii ţinând un moment de reculegere pentru cei trei militari care au murit, joi noapte, în accidentul din Argeş. Premierul Mihai Tudose a afirmat că obiectivul său este ca România să devină o ţară care să aibă la dispoziţie toată tehnica necesară pentru astfel de intervenţii de urgenţă pe viitor.

La începutul şedinţei de Guvern, premierul Tudose a cerut un moment de reculegere pentru victimele accidentului
 
Ministrul de Interne, Carmen Dan, a făcut o prezentare a intervenţiei din Argeş şi a măsurilor luate pe parcursul nopţii.
 
”Mulţumesc în numele nostru, al Guvernului pentru tot efortul de azi-noapte atât la nivel de coordonare celor 3 miniştrii implicaţi direct, dar şi tuturor celor care au participat efectiv la misiunea de salvare. Am văzut cu toţii (…) eforturile extraordinare întreprinse de salavatori în condiţii extraordinar e grele”, a afirmat premierul Tudose după momentul de reculegere.
 
Şeful Executivului şi-a luat angajamentul ca în cel mai scurt timp România să aibă la dispoziţie toate mijloacele necesare unei intervenţii aşa cum a fost cea de noaptea trecută.
 
”Din fericire nu a fost nicun alt deces care să survină în timpul operaţiunilor de salvare – ceea ce se putea salva s-a salvat – dar îmi afirm în nume propriu dar şi al Guvernului un angajament ferm ca în cel mai scurt timp România să fie o ţară care să aibă la dispoziţie toate mijloacele necesare unei asemnea intervenţii”, a arătat premierul.
 
La începutul şedinţei de Guvern, Mihai Tudose a intrat în sală însoţit de secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, fără un alt lider PSD, aşa cum s-a întâmplat la instalarea Guvernului Grindeanu, când premierul de atunci a fost petrecut în sală de liderul PSD Liviu Dragnea.

Comentarii