Soţul care s-a răzbunat pe amantul soţiei, ţinut în puşcărie până se „răcoreşte”

luni, 30 martie 2015, 01:51
2 MIN
 Soţul care s-a răzbunat pe amantul soţiei, ţinut în puşcărie până se „răcoreşte”

Magistraţii Curţii de Apel Iaşi au decis, la finele săptămânii trecute, să menţină în arest preventiv doi bărbaţi din Târgu Frumos acuzaţi că au pus la cale o răzbunare ca în filme. Michael şi Viorel Corobuţă se afla în custodia autorităţilor din toamna anului trecut.

Procurorii spun că, pe 30 octombrie 2014, Viorel Corobuţă l-a ameninţat pe fostul iubit al soţiei sale că îl va omorî, arătându-i acestuia un cuţit. Cum ameninţările au avut loc într-un spaţiu public, conflictul dintre cei doi nu a degenerat. „Ulterior însă, Corobuţă Viorel a relatat coinculpatului Corobuţă Michael conflictul cu victima Ailincăi, cerându-i să-l însoţească pentru a-l căuta pe Ailincăi Dumitru prin oraş.

Cei doi au plecat cu maşina condusă de Corobuţă Viorel pe străzile din Târgu Frumos, la un moment dat inculpatul văzându-l pe Ailincăi Dumitru însoţit de Stoica Lucian la marginea unui trotuar. L-a făcut atent pe Corobuţă Michael, îndemnându-l să scoată cuţitul aflat în torpedoul maşinii, şi să-i lovească“, notează anchetatorii.
Aceştia au mai arătat că Michael a lovit victimele prin geamul deschis al maşinii, ulterior coborând şi ur­mărindu-le pentru a continua agresiunea. Dumitru Ailincăi a fost ajuns din urmă, fiind lovit cu cuţitul în zona claviculei şi a urechii. Pentru că pe stradă se aflau şi alte persoane, cei doi agresori au fugit de la locul faptei. 

„În urma loviturilor primite, Ailincăi Dumitru a su­ferit leziuni la nivelul picioarelor şi a umărului drept, pentru vindecarea cărora a necesitat 90-100 zile de îngrijiri medicale. Stoica Lucian a suferit leziuni la nivelul toracelui, braţului stâng şi piciorului drept, pentru vindecarea cărora a necesitat 35-40 zile de îngrijiri medicale“, au încheiat procurorii ieşeni.
 

Comentarii